reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Loree gratulacje ty masz chyba cos z czarownicy ???;-) No to kochana teraz musisz przewidywac kolejnym dziewczynom co i jak, w jakie dni i jakie pozycje :-D

dzieki olapolap, buziak dla Ciebie. Ja wiem ze jest tutaj wiecej dziewczynek co maja podobnie. Ja sie nakrecam wiem to. Tak zaraz mysle o monitoringu (co bedzie mnie tu kosztowac fortune , wiec poki co to sobie odpuszcze), albo testach owu (co tez roznie dzialaja,, poza tym kosztuja tutaj okolo 25 euro - masakra) albo badankach mojego m. (a niby dlaczego 90% facetow na swiecie mialoby miec problemy) i jakos przechodzi mi cierpliwosc gdy jestem na forum i juz bym chciala zaraz, natychmiast, a skoro mi nie wychodzi tzn ze cos jest nie tak. Potrzebny mi luz tak jak Loree. Wiec chyba was na jakis czas pozegnam. Obiecuje ze bede rzucac na was okiem;-) calkowicie nie da sie od was odciac - czarownice :-)

Do uslyszenia

P.S. Bernardko, co u mamy?? Daj znac, nie dus w sobie tego calego stresu, wygadaj sie nam.
Kropeczko cos cie wczoraj nie bylo na BB chyba??
Hanka-nimfomanka - Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma. Zabierz ty sie za swego chlopa. Naucz go nowych technik i bedzie full zabawa ;-)

Gosia, Olica, Zajączek, Makaronka
Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Ja też jestem w szoku:-D

Makaronka
ja Cię doskonale rozumiem. Z pierwszą ciążą się nakręcałam i udało się dopiero jak odpuściłam.
Teraz to już w ogóle jak historia nastolatki na dyskotece- raz i bach.Udało się. Teraz wiem czemu jest tyle wpadek- jak się o tym nie mysli to widocznie da się tak od razu.
Myślicie,że 13 dc przy cyklach 28 to będzie chłopak czy dziewczynka?:-)

Gosia, Olica, Zajączek, Makaronka
Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Ja też jestem w szoku:-D

Makaronka ja Cię doskonale rozumiem. Z pierwszą ciążą się nakręcałam i udało się dopiero jak odpuściłam.
Teraz to już w ogóle jak historia nastolatki na dyskotece- raz i bach.Udało się. Teraz wiem czemu jest tyle wpadek- jak się o tym nie mysli to widocznie da się tak od razu.
Myślicie,że 13 dc przy cyklach 28 to będzie chłopak czy dziewczynka?:-)

Hehe Loree nie napalaj się na płeć, znam milion przykładów, że to się wcale nie sprawdza, że w owulkę chłopiec, a przed owulką dziewczynka :-)
Ale życzę oczywiście chłopca :-):tak::-D

Hehe Loree nie napalaj się na płeć, znam milion przykładów, że to się wcale nie sprawdza, że w owulkę chłopiec, a przed owulką dziewczynka :-)
Ale życzę oczywiście chłopca :-):tak::-D

Ja tak z czystej ciekawości pytam.
Bo ja i tak wiem,że będzie druga dziewczynka.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-D
A tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

To teraz muszę sobie stworzyć suwaczek ciążowy;-)
Kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?

witam się!

wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-d:-d:-d

dziękuje kochana.
Podsumowanie- nie liczyłam dni, zero mierzenia tempki.
Pierwszy cykl starań. Wyjazd do turcji i sex bez stresu. Tylko raz w miesiącu!!! :szok:
A więc luz, luz i jeszcze raz luz! To moja recepta!

popieram recepte u mnie tez na luzie i hop udało sie tak trzymac:-d

bardzo wam dziękuję!
Sama jestem w szoku. Ostatnio udało się po 10 miesiącach a teraz po 1 przytulankach:szok:
Wczoraj urwałam się z pracy i kupiłam test. A że obok jest laboratorium to weszłam na betkę. Dziś odebrałam;-)

ja tak z czystej ciekawości pytam.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-d
a tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?
LOREE Ty czarownico!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje kochana super strzał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

co do suwaczka to kopiujesz cały kod i wklejasz w sygnaturę

Ostatnia edycja:
Loree-mega gratulacje kochanie!!!! Bardzo sie cieszę i zycze wszystkiego naaaaaaj dla mamusi i Fasolka...ja stawiam na chłopaka:-) Umawiaj sie do gina i dawaj fluidki na milosc boska....szybko...takie swiezynki to najlepsze:-)
SUPER WIESCI NAM PRZYNIOSLAS!!!!!!!!!!

Makaronka, Zajaczek-dziekuje za pamiec kochane- ja jestem, jestem, podczytuje, ale jakos weny nie mialam wczoraj by pisac....

Dzisiaj jade na usuniecie szwow-mialo byc wczoraj ale zmienili na dzis...-poza tym mam jakies gorsze chyba dni i nie chce smecic...

Buziaki!

Ostatnia edycja:
najszczersze gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

reklama
Tak Olu nareszcie znowu moge zaczac:-):-):-). I tak jak pisalam wczesniej to najdluzszy cykl w moim zyciu. Nie moge sie juz doczekac mialam przerwe okolo 7 miesiecy. Zobaczymy.
Życzę powodzenia;-)

Ja tak z czystej ciekawości pytam.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-D
A tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

Kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

LOREE GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-):-)

ja może w czwartek będe wiedziała co dzidzia ma między nogami:-)

Do góry