Eve84
2 lata przerwy.....
a co tu tak pusto jest??? mi każa pracowac to szukam odskoczni! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry pomysł Marzenko, a co dobrego dzisiaj zrobisz?no własnie evuniu pusto tu jak nigdy! ja chyba zczne obiad robic z nudów bo przeciez uczyc mi sie nie chce....![]()
O to ja tez się przyłączeja wlasnie skonczylam sprzatanie chaty...zostalo mi prasowanie i robienie obiadu..ale to pozniej...teraz jestem na BB na kawce![]()
siedze sama w pokoju to nikt mi na rece nie patrzy ale raz na jakis czas pytaja sie o robote tzn o jej efekty no i dzisiaj jest taki dzien ze czekaja na efekty mojej pracy ... niestety jest to szefowa m.in.rob wrazenie zapracowanej to ci przeszkadzac nie beda...
dzisiaj chyba zrobie zywkłego schabowego czyli to co moj małż lubi najbardziejDobry pomysł Marzenko, a co dobrego dzisiaj zrobisz?
Witajcie Kobietki
Loree nie wiem jak pozostale dziewczyny ale ja nawet przez moment nie poczulam sie zle z tym ze udalo Ci sie za pierwszym razem. Mnie takie historie jak Twoja podnosza na duchu i wierze w to ze szybko bede miala fasolke. Wydaje mi sie wrecz ze po takim zastoju na forum tzn braku fasolek wczoraj taka nadzieja wkroczyla. Jeszcze raz Ci szczerze gratuluje.
Andzia , Loree spóźnione STO LAT !!!
Gosiu wnętrzności Ci się przygotowują na rozrost dzidzi-nie przejmuj się lekkimi pobolewaniami.
Gorzej jeśli Cię boli coś nad spojeniem łonowym (tak mówił lekarz), a jak gdzieś po bokach to-to jest całkiem normnalne.
Ja tez chce byc TAKĄ staraczka ;-);-);-)
Loree to my coś "wspólnego";-)
ślub brałysmy w tym samym dniu
starsze dzieciaki mamy z tego samego roku
a jak dobrze mi pójdzie to i młodsze też ten sam rocznik bedą
Szkoda,ze jeszcze my z tego samego roku nie jesteśmy ;-)[/FONT
Oj tak,tak obyśmy nie przytyły tyle co ostatnio;-)
a suwaczek pokazuje Ci tygodnie od pierwszego dnia ostatniej @