reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

BADAICKA hehe sorki IGM:-Dwiesz ja mówiłam bo jesli chodzi o mnie ze lato że ja tak na słońce nie będe wychodzic a jak już to filtry i uważać bede że jest lepiej jakbym teraz urodziła bo czym szybciej to Dominis bedzie sie już szybciej rozwijał obok rodzeństwa wiesz i potem ja bardzo pragne dziecka i ty też a co za różnica 2 miesiące w tą czy wewtą a przecież i tez tak jest że nie udaje sie odrazu co juz trzeba starać się bo to różnie bywa itd.itp.:-)aż zmiekł i powiedział dobra:-)a jak nieskutkuje to pprzedziurkuj prezerwatywe i gra:-p

reklama
KROPTUSIU oby było dobrze ale naszczęście jesteś juz daleko w ciąży że i teraz nawet poród nie jest tak źle:tak:trzymam kciuki za was:tak:

KROPTUSIU oby było dobrze ale naszczęście jesteś juz daleko w ciąży że i teraz nawet poród nie jest tak źle:tak:trzymam kciuki za was:tak:

Patrysia była u mnie Kaska z rodzinka i opowiedziałam jej i trzymaja kciuki zeby było dobrze,zauwazyłam,ze masz duzo wsparcia u naszych kobitek i tak powinno byc.Buziaczki od Wikuski i Nikusia.Nie załamuj sie kochana:tak:

Patrysia była u mnie Kaska z rodzinka i opowiedziałam jej i trzymaja kciuki zeby było dobrze,zauwazyłam,ze masz duzo wsparcia u naszych kobitek i tak powinno byc.Buziaczki od Wikuski i Nikusia.Nie załamuj sie kochana:tak:

dziekuje za buziaczki:-)oj tak kobitki są kochane:tak:dzięki tym wsparciom mam duzo lepsze myśli:tak:a teraz boli mnie głowa:baffled:chyba z tego przejęcia sie:sorry2:ale juz pozytywnie myśle:tak:

Olica a masz zdjęcie usg byś się pochwaliła!:-)

Martynko nie dał mi fotki z usg, ale dziś byłam ostatni raz na NFZ i od 08.07 będę już chodzić tylko prywatnie do tego lekarza i wtedy za każdym razem zażądam fotki- A co ! Płacę - wymagam :-) Także 08 LIPCA przyniosę Wam zdjęcie dzidziulki :tak:

Gratuluje i pozytywnie zazdraszczam (ja ide 22 czerwca - juz niedlugo)
A "PCIA"????? cora czy syn????

Powiedział , że widzi płeć, ale na 100 % będzie ją widać dobrze w 22 tygodniu, czyli na kolejnej wizycie, ale ostrzegam ja póki co nie będę się dowiadywała jaka płeć :-)
No chyba , że wypatrzycie z fotki jak ją wkleję 08.07 :-)

OOO z takich powodów nie chcę znac narazie płci:
CYTUJĘ:

Witam was dziewczyny, niedawno okazało się że noszę pod sercem chłopczyka, który wcześniej był córeczką, zdązyłam kupićjuż dużo ciuszków dla dziewczynki i teraz muszę je sprzedać może którać Z was byłaby zainteresowana ubranka są naprawde super. Zapraszam w związku z tym na moją aukcję na allegro.
Życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!!!! Październikówka 2009.

Hehe nie chcę takiej sytuacji , że co chwilę będzie inna płeć, bo ja jak już się napalę na coś to kaplica :-)

Ostatnia edycja:
OLICA prosze o to uśmiech:-):-):-)będziemy czekać na fotke:tak:racja jak chodzisz prywatnie to ginekolog np.u mnie to jak oddaje książeczke to juz sam ma tam fotke włożoną;-)

reklama
Do góry