madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja poprosze wiecej usmiechów na buzce dla kazdych kobitek
:-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BADAICKA hehe sorki IGMwiesz ja mówiłam bo jesli chodzi o mnie ze lato że ja tak na słońce nie będe wychodzic a jak już to filtry i uważać bede że jest lepiej jakbym teraz urodziła bo czym szybciej to Dominis bedzie sie już szybciej rozwijał obok rodzeństwa wiesz i potem ja bardzo pragne dziecka i ty też a co za różnica 2 miesiące w tą czy wewtą a przecież i tez tak jest że nie udaje sie odrazu co juz trzeba starać się bo to różnie bywa itd.itp.:-)aż zmiekł i powiedział dobra:-)a jak nieskutkuje to pprzedziurkuj prezerwatywe i gra
![]()
Zainstalowałam sobie na komputer.a skąd masz takie fajne usmieszki?
Referendum mówia nie bo sie boja skurwysyny że to "niedoinformowane" sopłeczeństwo nie poprze ich chorych pomysłów.na tvn24 jest znowu debata na temat invitro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Referendum mówia nie bo sie boja skurwysyny że to "niedoinformowane" sopłeczeństwo nie poprze ich chorych pomysłów.
W dupach tym debilom z rządu sie juz przewracało, nie wiedza juz czym szumu wokół siebie narobic i jak ludziom zycie uprzykrzyc.
Normalnie swiat sie z naszego kraju smieje,aż czasem wstyd się przyznawać że się jest Polakiem
Dziewczynki nie moge pisac lece do gina jak wody itp...odezwe sie jutro bo mam pozno wizyte a i tak dzis sie zle czuje, brzuch sie stawia, twardy, boli brzuch jakby miala przysc @ i krzyz, zobaczymy co gin powie na wszystko, narazie zzarlam 4 nospy i jakos musze sie dowlec...Trzymajcie kciuki
Witam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!
dziękuję ze 3małyscie kciuki i pytałyście o moja mamunie!! Całuski dla was wszystkich!!