reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
:-) wow dawaj mi tu tą dietke co stosujesz! bo ja wlasnie zajadam czekolade to od jutra planuje zaczac odchudzanko :-D
I to tylko od seksu Ci te 7cm spadlo? :-D;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No jestes WIELKA kobitko!!!
Tzn wspaniała,bo własnie pieknie schudłaś :-D:-D:-D

dziekuje!!!! ale jestem szczesliwa...

I to tylko od seksu Ci te 7cm spadlo?
:-D;-)

zeby to tylko od seksu tak spadalo...to bym z lozka meza nie wypuszczala...

:-) wow dawaj mi tu tą dietke co stosujesz! bo ja wlasnie zajadam czekolade to od jutra planuje zaczac odchudzanko :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niecały 1000kcal dziennie, godzina cwiczen - po pol godziny rano i wieczorem, wszystko pod kontrola lekarza :)...a i jeszcze czerwona herbate pije..3 razy dziennie

Ostatnia edycja:
niecały 1000kcal dziennie, godzina cwiczen - po pol godziny rano i wieczorem, wszystko pod kontrola lekarza :)...a i jeszcze czerwona herbate pije..3 razy dziennie
ale lekarz ukladal ci jadlospis czy tylko mowil co wyeliminowac z menu??? ja mam problem ze nie chce mi sie robic jedzienia do pracy i kupuje po drodze co popadnie :dry: zeby tylko sie zapchac! :no: potem w domku zajadam wielki objad i to koniec! cieszy mnie tylko ze nie mam sklonnosci do zajadania nocą! mam juz od jakiegos czasu wypracowany ostatni posilek ok 19ej :sorry2:

A u mnie zle troche zaczelam wczoraj krwawic i bardzo bolal mnie brzuch martwie sie w przyszlym tyg ide jeszcze raz na kontrole. Choc ostatnio wszystko bylo ok. To skad to krwawienie. Podlamalam sie bardzo. :no::no::no:. Tak wiec moje staranka od przyszlego cyklu sa pod znakiem zapytania. Znajac moje szczescie to znowu cos sie dzieje. :shocked2:. Przepraszam ze sie tak uzalam ale ja tak dlugo czekam na to zeby zaczac staranka i ciagle cos sie ze mna dzieje.
.

nie znam się do końca ale wiem że po łyzeczkowaniu niestety tak bywa:sorry2:idzkaj na kontrole co ci powiedzą czy jest dobrze czy mozesz już staranka zacząć ja trzymam kciuki aby było wszystko dobrze:tak:

chce ktoś truskawek??nie tuczące :))

kurcze wymyłam na maksa te truskawki a jak jem to mam wrażenie piachu w buzi...

ja już moje wykończyłam co ja poprosze:-)ps.oj tak ja juz tak tyle razy wymyłam z cztery razy i myśle że dokładnie a zawsze jakiś piasek się znajdzie:dry:

dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????

no prosze prosze jak szybko idzie:-)ps.tylko nie katyj się za mocno kochana bo wiesz super że tak idzie ale za szybko zeby tak nie zjechać za mocno;-)

ale lekarz ukladal ci jadlospis czy tylko mowil co wyeliminowac z menu??? ja mam problem ze nie chce mi sie robic jedzienia do pracy i kupuje po drodze co popadnie :dry: zeby tylko sie zapchac! :no: potem w domku zajadam wielki objad i to koniec! cieszy mnie tylko ze nie mam sklonnosci do zajadania nocą! mam juz od jakiegos czasu wypracowany ostatni posilek ok 19ej :sorry2:

powiedział mi konkretnie czego nie moge jest ani gramika a co powinnam, zmierzyl mi poziom glukozy, cholesterolu i trójglicerydów i to właśnie ze wzgledu na te ostatnie taka mam diete - niskocholesterolowa - jak stare babcie :):confused::confused::confused:

zwróc uwagę jak kupujesz coś do jedzenia że nawet jeśli ma mało kalorii to nadrabia tłuszczami albo węglowodanami a to jeszcze gorsze cholerstwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kontynuujac temat chudosci i mojej ginki powiem Wam, ze ona twierdzi ze przy zbyt niskiej masie ciala tez moga byc zaburzenia cyklu - slyszalam o tym kiedys, ale usmialam sie jak ona myslala, ze przy moich 165 cm wzrostu i 60kg wagi ja mam niedowage :-D

mój mąż się ze mnie naśmiewa bo ja mówię że to ja będę ścielić rano i wieczorem łóżko...a on na to ironicznie i ze smiechem :"Co???kalorie wtedy spadaja??"

Kontynuujac temat chudosci i mojej ginki powiem Wam, ze ona twierdzi ze przy zbyt niskiej masie ciala tez moga byc zaburzenia cyklu - slyszalam o tym kiedys, ale usmialam sie jak ona myslala, ze przy moich 165 cm wzrostu i 60kg wagi ja mam niedowage :-D

przeciez to wcale nie jest niedowaga???

a twoja ginka chuda, normalna czy puszysta?

mój mąż się ze mnie naśmiewa bo ja mówię że to ja będę ścielić rano i wieczorem łóżko...a on na to ironicznie i ze smiechem :"Co???kalorie wtedy spadaja??"

Cooo? Scielisz lozko?? Toz to samca trzeba do tego zagonic!! A Ty w tym czasie dluuuga kapiel z pianka - tylko pamietaj zeby wydac dyrektywe, ze na lozku ma nie byc ani jednej faldki
:-D

reklama
ja sciele bo kalorie w trakcie scielenia lozka spadaja..nie wiele ale zawsze cos...

Ola...wybacz ale sprawdzilam jakie masz BMI przy takim wzroscie i wadze - idealne! wiec co ta baba mowi o niedowadze...ona chyba niedowage ma we łbie..

Do góry