reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

:-)
Martynko a ty mi kiedyś obiecałas ze napiszesz jak po inseminacji! i co ?nic nie opowiedziałas mi na priva, ale z tego co widzę to się jeszcze nie powiodlo. Nie martw się napewno już niedługo, już bliziutko...:tak:
Hej kochana jak dobrze że w końcu się odezwałaś...:-) nie pisałam bo jak widzisz wciąż walcze... teraz już do 3 IUI!

reklama
Madzia-jak slonica to ty bedziesz....ale z innego powodu, ze tak powiem bardziej Fasolkowego:-)Tego ci zycze!:tak:
Ta cena badan twojego m...jakas niska...jestes pewna ze to chodzi o badanie plemnikow??? ja wszedzie gdzie sie spotkalam to ceny byly od 100zl w gore....moze nie dopatrzyliscie sie jednego zera?
kiedy wyruszacie na polnoc?
u mnie jakos w laboratorium badanie nasienia to okolo 25zł.. nie pamietam.. musze poszukac w swoich postach

Kochanie oto wiadomośc od BABO z 10.06.:

"... ja o was caly czas mysle i wiem ze wy tez:biggrin2:Nie chce wchodzic na BB bo moja psychika odpoczywa i tak jest lepiej.
U nas narazie bez zmian,,dostaje okres i jest ok,w nastepnym miesiacu po okresie zaczynam brac hormony a w sierpniu juz zabieg i potem czekanie na test 2 tyg..wiec oloko 1 tyg wrzesnia powinnam wiedziec czy sie nam udalo...Wkuwam do egzaminu na teorie -samochod.Za.1 razem nie zaliczylam,teraz za 2 tyg znow ide probowac:biggrin2:Bylismy na krecie tydzien,bylo wspaniale,codziennie 30 stopni,i teraz jedziemy na koncert AC/DC do Oslo i moze jeszcze w nastepnym miesiacu do polski...
.....
Powiedz im ze tesknie bardzo!!!"

U mnie właśnie się rozwija @.

Jak to jest z @ po duphastonie, bo u mnie były kilka dni tylko bardzo skąpe plamienia a dzisiaj dopiero boli mnie brzuch. Kurna a później będzie trwała 9 dni. Tak powinno być?

Niuniu-dzieki za wiesci od Babo-przekaz jej ze zycze powodzenia na tescie ...a za sierpien mocno trzymam kciuki!!! Niech odezwie sie czasem jednak do nas...tesknimy!

ja nie wiem jak to z @ jest po lekach, bo jeszcze nigdy ich nie bralam....nie pomoge-przepraszam:zawstydzona/y:

....jak widzisz wciąż walcze... teraz już do 3 IUI!

3 i ostatnie Martynko-to zakonczone bedzie sukcesem!!!:-)

u mnie jakos w laboratorium badanie nasienia to okolo 25zł.. nie pamietam.. musze poszukac w swoich postach

to tez bardzo niedrogo...kurcze to czemu u nas tyle to kosztuje? moze zalezy co badaja, ile parametrow? zreszta-niewazne...

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

to tez bardzo niedrogo...kurcze to czemu u nas tyle to kosztuje? moze zalezy co badaja, ile parametrow? zreszta-niewazne...

sorry doczytałam w swoich postach ze 30zł.. są to nie jakies komputerowe a normalne badania.. ruchliwosc.. ilosc, i te inne leukocyty.. spoo tego bylo na swistku.. i budowa.. le prawidlowych a ile nie..

reklama
Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

Pysiu-ja Ci kochanie po cichutku juz gratuluje:-)....raczej wszystko wskazuje na to, ze bedziesz mamusia! :-)Zrob betke jutro dla pewnosci-napisz nam prosze koniecznie jaki bedzie wynik...mam nadzieje, ze wysoki-tak w okolicach 5 tygodnia:-)
Ginka mogla jeszcze nic nie widziec, bo ciaze jest w stanie potwirdzic dopiero okolo m-ca od zaplodnienia, czyli najwczesniej w 6 tygodniu liczac od dnia ostatniego okresu....wiec tak naprawde to dopiero od dzis liczac bedzie to za jakis tydzien u Ciebie...wtedy mozna zobaczyc bijace serduszko:-)

Wyspij sie porzadnie, ja duzo relaksu Ci zalecam i jutro-na luzie...choc pewnie z sercem walacym jak mlot- idz zrob betke! i jak juz bedziesz po-to podeslij troszke ciazowych fluidkow!...jestem niemal pewna, ze bedziesz miala do tego podstawy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry