reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Martynko-to ja juz od dzis dopinguje Twoim pecherzykom i trzymam kciuki za koncowke czerwca-taaaak mocno!:-)Ale 28 to niedziela-w razie czego zrobia ci to w niedziele?

reklama
zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede
no no no.. gratulacje kochana..

PS prolaktyne zazwyczaj robi sie w 3dc..

Kochana od jutra clo potem wizyta tak sobie policzyłam że w przyszły czwartek ...to będzie 11 dc zobaczymy czy coś urosło... może 28-29 czerwiec będzie IUI... wszystko zależy od pęcherzyków...:tak:

to co znów razem zachodzimy?

Madzia-jak slonica to ty bedziesz....ale z innego powodu, ze tak powiem bardziej Fasolkowego:-)Tego ci zycze!:tak:
Ta cena badan twojego m...jakas niska...jestes pewna ze to chodzi o badanie plemnikow??? ja wszedzie gdzie sie spotkalam to ceny byly od 100zl w gore....moze nie dopatrzyliscie sie jednego zera?
kiedy wyruszacie na polnoc?

[/CENTER]

Tak sama nam mówiła i pokazała:tak:5lipca wypływamy:-)

Tak ... w niedziele jak będzie trzeba ... są indywidualne wizyty...dzięki kochana za doping!

;-):tak:;-)mozesz na mnie liczyc:tak:;-):tak:

to co znów razem zachodzimy?

tak!tak! tak! :-).... a ja dolacze do was pozniej;-)

ok moje kochane-uciekam juz a wiec do juterka!

buziaki dla wszystkich!!!!
wiem, ze teoretycznie nie mam prawa tu byc-bo poki co sie nie staram....ale ja bez Was poprostu nie moge...wiec jakby powiedziala Paulinka Badaickiej- big sorry za bledziory:-p

Swoją drogą...Badaicka, Loree-jak tam mija rocznicowy wieczorek? upojnej nocki moje drogie!
pa!

Zajaczku...ależ Ty mnie zdyscyplinowalas...no az sie sama nie poznaje:-)

Woitaj Babylyss- po dluuuuugiej przerwie!!! Ale masz piekne kwiaty-szczerze ale pozytywnie-zazdroszcze!!!!
Co u Ciebie? Dalas na luz calkiem chyba....wiesz ze to czesto -na szczescie-konczy sie zafasolkowaniem??? tego Ci mocniutko zycze!

[/CENTER]
oj kochanie oby tak było:))) ale mówię Ci kobito, seksu ni ma to i dzieci nie będzie!:-D:-D:no::-D(czytaj powyżej):-D
martynko trzymam mocno kciuki, napewno się uda, napewno!

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

No witam.Mysle,że wam sie udało,przyznaje racje ciąze mozna wykryc co najmniej w 6 tyg.Zróbkaj betke i bedziesz wiedziała.Czekamy na wyniki.Gratulowac ci narazie nie bede zeby nie zapeszac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry