a my donosimy, że przekroczyłyśmy 8 kilosow, a nawet 200 gr więcej:-) hip hip hurra

mała w miesiąc czasu przybrała 600g:-) super co!! już nie jesteśmy między 3 a 10 centylem a pomiedzy 10 a 25

dotsaliśmy też wykaz od dr co mamy brać na zabezpieczenie naszej flory, oraz dr zaproponował zaszczepić się na WZW A (przeciw żółtaczce pokarmowej)

szczegolnie, że będziemny w afryce płn

no i tym sposobem ponad 300 stówki pooooszły

ale się chciało wojaży to się ma
dzisiaj tak mnie zeźlił ten moj chłop, że gdybym kielbache miala, to bym go normalnie

a poszło o bzdure

tylko on taki uparty kocmołuch jeden, i wszystko wie najlepiej

ale przeszło mi, bo co mam se nerwy zżerać na nim, wolę je oszczędzac do czasu jak dzieci zaczną dojrzewac

no i dzisiaj nas pakowałam, bo jutro jedziemy do Gdańska na weekend (Julia, Roni pomach Wam i sloneczka przywiozę;-)) do mojego brata w 3/4 rodzonym;-)- on tak zawsze powtarzał, ponieważ ja nie mam brata rodzonego, a on jest synem brata mojego taty, więc się chlopak bardzo wczuwal zawsze, czyli chronił siostrę o zlych milości

Bardzo się cieszę, że do nich jadę, bo po pierwwze uwielbiam bratową, po drugie zobaczę ich nowy domek (się budowali) no i najważniejsze z bratową wyskoczymy sobie na jakies zakupki

Kicrym,
Beaa prosiemy o zdjątka
Andula caluski dla Miśka

biedulek maly, ja miałam kiedyś zapalenie ucha

ból potworny:-( i trzymaj się kochana
Surv no to rewelacja!!!! Ja od razu wiedzialam, że Florce nic nie jest

i po co to bieganie po lekarzach, trz bylo nas posluchać
Julia już niedlugo wracasz do pracy

chyba ciekawą masz pracę- wyjazdy, szkolenia
Dorka zdrówka dla Misi
Fredka to pewnie zębiszcza
Post powiadasz 5 yorkow z kitkami i wstążeczkami w jednym szeregu