ach kochanie tylko maly problem jestBabyless to ruszaj do M. do tego domu i działajcie...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ach kochanie tylko maly problem jestBabyless to ruszaj do M. do tego domu i działajcie...![]()
Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie. A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak
). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro, i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin
![]()
no dobrze ze wzgledów kolanowych Tobię odpuszcze ale martynkce nie..tak!tak! tak! :-).... a ja dolacze do was pozniej;-)
u mnie na początku 5tego widać było pęcherzyk i to całkiem spory (przynajmniej na USGNo witam.Mysle,że wam sie udało,przyznaje racje ciąze mozna wykryc co najmniej w 6 tyg.Zróbkaj betke i bedziesz wiedziała.Czekamy na wyniki.Gratulowac ci narazie nie bede zeby nie zapeszac![]()