reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

o widze temacik ksiązek :-):-):-) ja grishama najnowasza czytalam w Grecji pozniej przeczytalam calkiem fajna książekcze "Miłość w czasach zarazy" Marqueza a teraz kryminalik Jefferya Deavera Panienski grób - ten sam autor co napisal Kolekcjonera kości! :-) ja bardzo lubie kryminały! :-)
a i bardzo fajne ksiązki ma Mary Higgins Clark takie romantyczne kryminaly :-)
a i polecam fajną ksiązke dla męzatek - 100 dni po ślubie Emily Giffin ;-)

reklama
Dobry! U mnie slonce od rana...jaki pochmurny???

Ja tak bym nie mogla chyba:-( Nawet w szpitalu znalazlam sposob i maz dzwonil na budke tel w korytarzu:-)
u mnie pochmurno i mokro......

u mnie na poczatku znajomosci to mąż dzwonil doslownie co pol godizny!!! kilkanascie razy dziennie jak wyjezdzal gdzies albo nawet jak w pracy na miejscu byl... a teraz jak wyjezdza to dzwoni raz albo dwa na caly dzien:dry: o smsie to juz nawet nie wspomne...:dry::dry:

nie wiem co sie stalo czy to przez ten sen al w tym miesiacu znowu sie nakrecilam i czekam z niecierpliwoscia na @ zeby nie przylazla... a tak dobrze ostatnio mi szlo i nawet nie testowalam przed @ bo sie nie przejmowalam a w tym miesiacu chyba znowu zwariowalam....:frown:

o widze temacik ksiązek :-):-):-) ja grishama najnowasza czytalam w Grecji pozniej przeczytalam calkiem fajna książekcze "Miłość w czasach zarazy" Marqueza a teraz kryminalik Jefferya Deavera Panienski grób - ten sam autor co napisal Kolekcjonera kości! :-) ja bardzo lubie kryminały! :-)
a i polecam fajną ksiązke dla męzatek - 100 dni po ślubie Emily Giffin ;-)

no ja swego czasu czytalam same kryminaly! przeczytalam wszystkie ksiazki Aghaty Christie !!:tak:
a to 100 dni po slubie gdzies wlasnie widzialam i moze wlasnie sobie ja zakupie i poczytam.. :tak::-)

Ok babeczki-ja uciekam na razie...odezwe sie pozniej.
milego dnia i rozganiam wam i sobie wstrestne chmurki...wlasnie do mnie przylazly...pewnie z koszalkowa:-) i zaczelo jeszcze bardzo wiac....;-) buzka!

3-moj wraca jutro, a wizyta dzis o 19stej...ale transport juz zalatwilam z moim tata, zmienil plany-mial wyjazd na weekend, ale mnie zawiezie i pojedzie dopiero jutro:-) A kolanko-wiesz Justynko-ono boli poprostu inaczej niz przedtem...przedtem mnie bardzo pieklo parzylo (lewe dla odmiany mnie kluje) a teraz prawe mnie po operacji bardziej "wyrywa"...ale nadal mocno, nie az tak jak dzien po operacji oczywiscie, ale w srodku nadal ...
ech...co ma byc to bedzie:-(
4-kalicinska dopiero zaczynam czytac.
ja lubie lekkie ksiazki, plus ciekawe, plus biografie ....nie czytam kryminalow i horrorow bo sie boje:-)
Jane Austin to klasyka...uwielbiam!
nie czytalam nigdy Kinga ale on mi sie wlasnie z takimi strachami kojarzy...slysznie co?
Noooo to Mężulo tuż :-):-) Ale dobrze że Tata cie podwiezie.
Ja tez lubię ksiązki lekkie. Jak przychodze po pracy potrzebuje się odstresować. Inne książki Kinga są bardziej męczące niestety. CO kto lubi w sumie. Z Austen nabardziej lubię Dumę i uprzedzenie:-)

Ja tak bym nie mogla chyba:-( Nawet w szpitalu znalazlam sposob i maz dzwonil na budke tel w korytarzu:-)
Nie maja niestety stacjonarki:-( Ale dzisiaj sobie obijemy. Wszyscy się dziwią: o czym mozna rozmawiać codziennie przez ponad godzinę:-D
A gdzie jest ELFA75???? Kochanie-jak nas czytasz, napisz prosze jak sie czujesz, jak sie masz???? Jestesmy z Toba!!!
No własnie, tez miałam o to spytać. Elfiku, odezwij się!!!
o widze temacik ksiązek :-):-):-) ja grishama najnowasza czytalam w Grecji pozniej przeczytalam calkiem fajna książekcze "Miłość w czasach zarazy"
No to muszę się skusić na nią. Lubie jak w książce jest wątek miłosny. Choćby to horror był:-D:-D
u mnie pochmurno i mokro......
nie wiem co sie stalo czy to przez ten sen al w tym miesiacu znowu sie nakrecilam i czekam z niecierpliwoscia na @ zeby nie przylazla... a tak dobrze ostatnio mi szlo i nawet nie testowalam przed @ bo sie nie przejmowalam a w tym miesiacu chyba znowu zwariowalam....:frown:
Marzenko...a nie myślałaś żeby odejść na trochę od BB...nie na zawsze broń Boże:-D:-D ale tak żeby zająć się na te 2 tyg. czymś innym;-)
Trzymam kciuki oczywiście:-)

Witam sie z rana:cool2::cool2:.
Pozdrowienia dla pozostalych Kobietek,( ktora w najblizszym czasie testuje??????? Milego dnia.

byc moze ja w niedziele,jezeli jutro nie przyjdzie @,ale czuje france chwilami juz od tygodnia,tempka 37.4 od kilku dni,ale nie mierze jej regularnie taze o dupe potrzaskac ten wynik hehe
BUZIAKI Z RANA DLA WAS WSZYSTKICH!

A ile sie zamierzacie wstrzymywac??? serio pytam, bo nie wiem jakie sa tendencje?
jak sie kochanie tak wogole czujesz???

nie mam zielonego pojęcia - ja mam jeszcze olbrzymi wózek po córce, mieszkamy w mieszkaniu i ja nie mam miejsca na trzymanie wózka w domu więc wywieźliśmy go do dziadków, muszę zobaczyć w jakim jest stanie, najchętniej to bym go przywiozła (lub kupiła) 2 tygodnie przed narodzinami, nie mamy na miejsca, żeby sobie tak gdzieś leżał, już teraz pękamy w szwach, z kolejnym dzieciątkiem i jego rzeczami to będzie masakra:no: - oczywiście damy radę, ale o porządku i przestrzeni to będę musiała zapomnieć - nie zna któraś sposobu na szybkie zbicie majątku? Większe mieszkanie potrzebuję:-D:-D:-D:-D
a czuję się nieustająco zmęczona, senna i zmęczona, nie zapominajmy o mdłościach;-);-);-) wszystkie uroki ciąży zbieram, ale to chyba przejdzie w 4 miesiącu więc cierpliwie czekam:happy2:
.Dostalam pozwolenie na raz w tygodniu mieso z piersi kurczaka - gotowane albo z grilla. To dobrze bo juz mam dosc ryby z pary.
Ogolnie lekarz zadowolony jest ze spadku wagi i znikania cm - kazal mi tylko baaaaardzo duzo ruchu stosowac - bieganie i spacer i cwiczenia, bo dzieki temu spada ten poziom tych TGD - i całe szczeście..

rany boskie to ty znikniesz do tego września! z tym tempem chudniecia to niedługo Cię nie bedzie;-);-)!
a tak odnośnie tego zapeszania i wózka to mam koleżankę, która starała się kilka lat o dziecko, ma policystyczne jajniki i po udrożnieniu zaszła w ciążę - pochwaliła się wszystkim znajomym, kupiła ten cholerny wózek w 3 miesiącu i ciąży i niestety nie udało się, musiała iść na zabieg - rozpacz to sobie wyobrażacie, znajomi i przyjaciele - wszyscy wiedzą, że poroniła a ten wózek do tej pory rozpacza, że po co go kupiła itd - pewnie jakby nie wózek to by mówiła o kaftanikach czy czymś innym
ja się na razie wstrzymuję z zakupami, zacznie się 2gi trymestr to zacznę myśleć o zakupach

dziewczyny ja nie znikne - mnie jest mocno w nadmiarze...jak schudne do tej wymarzonej wagi to wam powiem jaka byla wyjsciowa, bo teraz to sie wstydze..

:-)

Marzenko...a nie myślałaś żeby odejść na trochę od BB...nie na zawsze broń Boże:-D:-D ale tak żeby zająć się na te 2 tyg. czymś innym;-)
Trzymam kciuki oczywiście:-)
myslalam, dlatego czasami wogole nie pisze albo ostatnio jakos mniej.... ale teraz nie bardzo mam co robic....wiesz jak nie pracuje to ma tyle wolnego ze siedze tu z nudow...
jak tylko znajde sobie prace to napewno odpuszcze...... tzn ja wogole juz odpuscilam sobie w porownaniu jak mialam kiedys..... naprawde... ale siostra mnie teraz nakrecila , do tego ten sen i masz....
ale za 2 tyg mam obrone wiec nie bede miala czasu na zamartwianie sie tym ;-)
ale dzieki , buziaczki :*

reklama
dziewczyny ja nie znikne - mnie jest mocno w nadmiarze...jak schudne do tej wymarzonej wagi to wam powiem jaka byla wyjsciowa, bo teraz to sie wstydze..
acha, akurat - każda się odchudza a potem na zdjęciach same laski:-D:-D
ja Cię tam podziwiam, że tak ładnie Ci to idzie a martwi mnie to, że dopiero za 2 miesiące masz wizytę kontrolną, przy takim ubytku wagi to chyba co miesiąc Cię lekarz powinien widzieć

Do góry