reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam:-)
Dla malutkiej zniosę wszytsko.

ja od jutra zaczynam clo... i wiecie kupiłam sobie wino czerwone, morele suszone i orzechy bo to podobno poprawia endometrium... i wzięłam spróbowałam tego wina... wypiłam pół lampki i mnie trochę zakręciło!:-D
I jeszcze rybki pomagają ja jadłam wędzonego łososia:tak:

a dziękuje dobrze w miare!
nawet ja bardzo nie boli i moze już sobie usiąść a nawet powinna i czuje sie dobrze mam nadzieje ze szybko się rana zagoi i wróci do normy wszystko.
Będzie dobrze:tak:

Kingusiu kochana-najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze! A z nerkami ma sie czesto klopoty w ciazy...bo obciazenie jest dodatkowe...mam nadzieje, ze masz jakies zalecenia jak sobie ulzyc w bolu bez lekow...powiedziala Ci lekarka co robic? jak nie to moze cos zaradzimy wspolnie? trzymaj sie dzielnie kochanie!!!
Mam brać tylko nospę i magnez i dużo pić. I w sobotę robię posiew moczu.

A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :biggrin2:
Kingus - z tego co mi sie obilo masz urodzinki to wszystkiego naj naj naj :-)
No to pięknie maluch rośnie. Odpoczywaj jak najwięcej.
Dzięki;-)

Nie czytałam Was wczoraj bo źle się czułam. Jak Kinguś- chłopak czy dziewczynka?
U mnie od dawna dziewczynka ;-)

Wlasnie udalo mi sie umowic na konsultacje do dobrego lekarza na Slasku, tylko jeszcze musze nagrac kierowce coby mnie tam przetransportowal:-);-)
No to super:-)

Naprawdę Kinguś mnie przestraszyła z tym cofaniem moczu do nerek, może ja to zapalenie pochwy mam od tego? Sama nie wiem, ale wyniki moczu mam dobre...
Nie chciałam Cię straszyć :zawstydzona/y:
Pij dużo wody a wszystko będzie dobrze :tak:

Zaniepokojona, bablyss, Agniesiak85, niunia27, gosia:), romka dzięki za życzenia:-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
Cześć Nektarynko...Ty to masz wielkie wejście w pierwszym poście:-D:-D:-D
Ale ja tez nie lubię jak zasypiam a M. się zbiera na macanki...:baffled:
to tak jak u mnie.. np pytam.. kochanie moze bysmy sie pokochali.. a on ja juz zasypiam wiec sie odwracam i ide spac.. po chwili on juz zabiera sie za macanki.. a ja hola.. nie chciales to ja juz tez nie che :) i tyle.. dla mnie nie oznacza nie.. chociaz czasem lamie ta regułe.. jak mi sie spac nie chce..
Nektarynka - pijesz ziolka od 1dc czy czekasz az sie @ skonczy?

od 1dc pije.. pierwszy cykl pilam caly, drugi do owu a teraz bede pila cały bo mam mniejsza migrene od ziolek..

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@ i musiałam zmienic suwaczek,no i niestety w ciązy jeszcze nie jestem:-(Nastawiłam sie ze dostane,bo mój gin mi mówił,ze po tych globulkach które brałam moge szybciej @ dostac,a nie wykrył u mnie ciazy,takze wszystko jeszcze przedemna.Moze jak wyjade to sie uda tak na luzie:tak:

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@ i musiałam zmienic suwaczek,no i niestety w ciązy jeszcze nie jestem:-(Nastawiłam sie ze dostane,bo mój gin mi mówił,ze po tych globulkach które brałam moge szybciej @ dostac,a nie wykrył u mnie ciazy,takze wszystko jeszcze przedemna.Moze jak wyjade to sie uda tak na luzie:tak:

tulam mocko MADZIA ale wiesz jak mi pisałaś bynajmiej wyjedziesz troche popracujesz zrelaksujesz się i będzie dobrze;-)

Dziękuje Wam Kochane jestescie:tak::-)jak narazie chce troche popracowac,ale to nie znaczy,ze nie bede sie starac wrecz przeciwnie,zaczniemy od nowa,wkoncu musi sie kiedys udac:tak:

Dziękuje Wam Kochane jestescie:tak::-)jak narazie chce troche popracowac,ale to nie znaczy,ze nie bede sie starac wrecz przeciwnie,zaczniemy od nowa,wkoncu musi sie kiedys udac:tak:
A powiedz mi Madziu jakiej dlugosci masz z regoly cykle? bo ponieżej 24dni zmiejsza sie albo i wrecz zanika szansa na prawidlowe zagnieżdżenie sie maleństwa pytanie tylko pytanie w ktorym dniu jest owu bo jak jest te 11 dni fl to w porządku :sorry2:
i na pewno kiedys sie uda! :-)

A powiedz mi Madziu jakiej dlugosci masz z regoly cykle? bo ponieżej 24dni zmiejsza sie albo i wrecz zanika szansa na prawidlowe zagnieżdżenie sie maleństwa pytanie tylko pytanie w ktorym dniu jest owu bo jak jest te 11 dni fl to w porządku :sorry2:
i na pewno kiedys sie uda! :-)

Zazwyczaj mniałm co 28dni,a teraz jak zaczełam brac te duphaston to mam co 21,ale mój gin stwierdził,ze jest wszystko w porządku,zobaczymy po nastepnym razie jak sie nie uda,to wracam do domku i jeszcze raz robie badania:tak:

reklama
Zazwyczaj mniałm co 28dni,a teraz jak zaczełam brac te duphaston to mam co 21,ale mój gin stwierdził,ze jest wszystko w porządku,zobaczymy po nastepnym razie jak sie nie uda,to wracam do domku i jeszcze raz robie badania:tak:
o kurcze .... to duphaston skrocil ci cykl i lekarz twierdzi ze w porządku????? :no: a dlaczego ci przepisal duphaston skoro mialas wzorcowa dlugość cyklu???:dry:

Do góry