madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
o kurcze .... to duphaston skrocil ci cykl i lekarz twierdzi ze w porządku?????a dlaczego ci przepisal duphaston skoro mialas wzorcowa dlugość cyklu???
![]()
Nie zawsze mniałam regularna i temu mi zapisał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze .... to duphaston skrocil ci cykl i lekarz twierdzi ze w porządku?????a dlaczego ci przepisal duphaston skoro mialas wzorcowa dlugość cyklu???
![]()
acha a duze mialas wahania? od ktorego dnia cyklu bierzesz duphaston?Nie zawsze mniałam regularna i temu mi zapisał
acha a duze mialas wahania? od ktorego dnia cyklu bierzesz duphaston?
sorry ze tak cie wypytuje mam nadzieje ze ci to nie przeszkadza![]()
Loree-zakrecpna chyba jestes dzisiaj....uroki ciazy:-) ale wybaczamy...Kingus ma miec corcie, wiemy to juz od dawna przeciez, a usg miala miec wczoraj Katarzynka79!;-)
A Ty z tym przeziebieniem biegniesz do lekarza czy juz na wizyte do gina tez??? Mam nadzijee, ze to nic powaznego i szybko sie wyleczysz, zeby "nie sialo" na maluszka mowiac kolokwialnie:-)
Co do zapeszen...ja w takie rzeczy nie wierzejak ma sie cos stac to sie stanie....niezaleznie czy sie wozek kupi czy nie. Jesliby kupno wozka mialo byc powiazane z utrzymaniem ciazy, wszyscy chowali by dzieci na rekach
bez wozkow:-)
Bardziej chyba chodzi o strone realna i logiczna, ze skoro w 1ym trymestrze jest najwiecej poronien to na chlopski rozum-chocby ze wzgledow finansowych - lepiej poczekac z wiekszymi zakupami przynajmniej to tego 4 mca...
Cześć Kropeczko i Loree![]()
Hej Zajączku, Loree i Kropeczko
Kropeczko jest ok..następna kontrolna wizyta we wrzesniu a to tego czasu nadal mam byc na tej diecie i cwiczyc..Dostalam pozwolenie na raz w tygodniu mieso z piersi kurczaka - gotowane albo z grilla. To dobrze bo juz mam dosc ryby z pary.
Ogolnie lekarz zadowolony jest ze spadku wagi i znikania cm - kazal mi tylko baaaaardzo duzo ruchu stosowac - bieganie i spacer i cwiczenia, bo dzieki temu spada ten poziom tych TGD - i całe szczeście..
Dziewczynki.. tak sie zastanwiam czemu mowi sie, ze kobiety nie lubia seksu i go unikaja? Z naszych rozmow wynikaloby cos wrecz przeciwnego, a w wielu przypadkach moznaby powiedziec, ze to faceci unikaja seksu... A moze tyczy sie to czasow kiedy juz uda nam sie zafasolkowac i urodzic dzieci? Moze wtedy chetka na seks spadnie? Jak sadzicie?
Ja mogę tylko napisać jak jest u mnie. Mój M może i chce zawsze i wszędzie. Gdybym mu powiedziała przez telefon że za 5 minut ma być w domu na szybki numerek, to byłby za 4. Na pewno nie czułby się urażony takim tekstem. Nie musze go zmuszać. Kiedyś sex był u nas co dzień. Dziecko dużo Zmienia. Bo jak się wstaje co godzinę w nocy, to na sex nie ma już się ochoty. Potem jak dziecko podrośnie nie zawsze są warunki.
ale od ktorego dnia cyklu zaczynasz brac lek? bo sie zastanawiam czy nie masz za wczesnie i nie blokujesz sobie owu?Nie przeszkadza mi to;-)@mniałam czesto 2razy w m-cu,a czasem mi sie opóżnij o m-c,a duphaston biore juz m-c czyli od kwietnia.
kurcze..olapolap a moze potrzebujecie kilku dni POSTU i sie mezus ogarnie i nabierze ochoty??
ale od ktorego dnia cyklu zaczynasz brac lek? bo sie zastanawiam czy nie masz za wczesnie i nie blokujesz sobie owu?
czyli jak dobrze rozumiem po suwaczku to byl 15 dzien cyklu? wiec w zasadzie nie wiesz czy bylas juz po owu...w pon 15tego byłam u gin i mi zapisał i od tamtego dnia zaczełam brac