reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Co w tym złego? Ja z moim M ogladam, czasem takie filmiki. Kupiliśmy sobie nawet kiedyś płytkę w media markt i mielismy ubaw,że wszyscy w kolejce się zrobili czerwoni ze wstydu że zerknęli co my mamy na ladzie.

Ja uważam,że o wszystkim trzeba gadać- o sexie też. Wtedy jest luźniejsza atmosfera. A jak ktos nie umie się przełamać, to wypić winko wieczorem i dawaj.....

tak tak to jio u nas tez tak i stronki i płytki itp.:-Dtylko chodzi mi o to ze on sam ja ide spać a on se oglądał i to mi sie nie podobało no teraz juz tak nie jest ale czasem sobie wlaczy:dry:

OLAPOLAP kochana trzymkaj sie bądz dzielna:tak:

LOREE jakie śliczności córeczke pokazałaś gdzie ja nie widze:sorry2:

Patrysiu no widzisz !!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!

A Wy zboki dalej o seksie :-)
Loree cos się mi tu rozbrykałaś z tymi tekstami hahaha.
Ale kropeczka ma rację- z tym ukrywaniem się przesadzasz:-D;-)

Olapolap nie znam Was, ale Twój z tego co pamiętam facet (bo nie jesteś mężatką) ma chyba naprawdę jakiś problem tak jak pisały dziewczyny:

-albo ze sobą tzn może ma jakieś kompleksy nie tyle z tuszą, ale może on ma jakieś problemy z tymi męskimi sprawami (typu: zamały członek, krzywy itd). Mówię teraz serio, bo wiem , że wielu facetów ma hopla na tym punkcie
-albo on jakoś źle się czuje w tym związku, myślę,że może nie tylko w sferze intymnej, ale wogole, może się poprostu wypalił i wcale nie mówię, że to jest twoja wina-wiadomo róznie bywa
-albo naprawdę kogoś ma na boku

Myslę tak, bo to naprawdę niespotykane żeby młody facet potrzebował raz na 2 tygodnie:szok: i to w przerwie między jakimiś filmami, jeszcze bym zrozumiała jakby to były filmy "tematyczne" bo sama takowe uwielbiam.

Dziwne to wszystko.... naprawdę...

No tak...Loree sie pochwalila z mojej inicjatywy coreczka :-) ale jak mnie akurat nie bylo:-(, a teraz jak jestem to zadnego zdjecia juz nie ma!
moge tylko komentarze o slicznej coreczce poczytac...dobre i to....na otarcie lez:-(

dziewczyny-ja mowie papa-bo dzwonila pani od doktorka i mi przelozyla wizyte na 18sta a do Katwoic musze ponad godzine jechac, w tych godzinach to z poltoej lekko nawet, a wczesniej jeszcze obiadek i kapiel.

Gosiu-odszukam tego lekarza i umowie sie na przyszly tydzien, zeby jechac do niego juz z mezem. Teraz to wszedzie ciagam tate, juz az mi glupio....a on nie potrafi odmowic w takiej sprawie...dzieki za namiary!

Olapop-to Twoj facet i ty nie jestescie po slubie? Myslalam, ze jestescie...Zgadzam sie w 100% z tym co napisala Ci Olica.
A teraz bede trzymala kciuki za egzamin!

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

Witam ponownie, własnie dzowniłam po wynik :) i cóż mogę tylko rożsiewać pozytywne fluidy :)
2-3 tydzień, wynik powyżej 300 :) jestem w WIELKIM SZOKU :) i Wam też życze tego uczucia

Drogie dziewczynki:)

Przerwę na chwilkę rozmowę o sexie:-):-)

Melduje się już po połówkowym USG. DZIDZIA zdrowa ale piętką zastawiła to co mamusia chciała zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D i nadal nie wiem czy kolor ścian jest odpowiedni:-D:-D:-D

A tak wygląda mój mały wstydzioch który nie chciał się obnażyc przed lekarzem:-):-):-)

picture8491.jpg

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@
Przytulam.Oby ta @ była ostatnia ;-);-);-)
Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:
No to super :-)

Wielokrotnie probowalam z nim o tym rozmawiac.
A może warto by do seksuologa się wybrać.
Jak może starć się o dziecko jeśli Ty jesteś cały czas zestresowana czy akurat w ten dzień on nie będzie zbytnio zmęczony.

Jade do szwagra na piwko,wieczorkiem sie odezwe.Buziaczki:-)
Udanej zabawy ;-)

dziewczyny-ja mowie papa-bo dzwonila pani od doktorka i mi przelozyla wizyte na 18sta a do Katwoic musze ponad godzine jechac, w tych godzinach to z poltoej lekko nawet, a wczesniej jeszcze obiadek i kapiel.
Powodzenia na wizycie.

2-3 tydzień, wynik powyżej 300 :) jestem w WIELKIM SZOKU :) i Wam też życze tego uczucia
Wielkie gratulacje :-D:-D

Melduje się już po połówkowym USG. DZIDZIA zdrowa ale piętką zastawiła to co mamusia chciała zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D i nadal nie wiem czy kolor ścian jest odpowiedni:-D:-D:-D
No Kasiu prawdziwy wstydzioch z Twojej dzidzi. Pewnie chce zrobić mamie niespodziankę :-D:-D

Witam i prosze o pomoc badanie mialam robione 13-14dc wszystkich wynikow jeszcze nie mam:baffled:. Mam tylko te:
lh-8.7 IU/L
fsh-3.3 IU/L
ALT/SGPT-18 IU/L( niewiem co to:sorry2:)
TSH-1.12 mIU/L
T4-14.4pmol/L
triiodothyronine-4.2 pmol/L(tez niewiem co to:sorry2:)
Moze ktoras z dziewczyn sie zna na tym i mi pomoze??
P.S na reszte wynikow czekam:baffled:

reklama
Do góry