reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tez sliczniutkie:tak::tak::tak:
Ale ja mysle ze takie moglaby spokojnie miec:tak:
Moje te sandalki maja z wycietymi pietami bo to sa nike i jakos w nich chodzily nawet w zeszlym roku
No tez tak myslalam ale w dwoch innych sklepach sprzedawca nam to samo powiedzial ze lepiej pelne wiec tez takie kupilam niech sie nauczy w pelnych dobrze chodzic a potem jej kupie sandalki:tak::tak::tak:

No Lali miala takie same:-D:-D:-D:-D

A takie sandalki chcialam kupic
nikt juz o tym nie pamieta:-D a sandalki pamietam jak chcialam wziasc Laurze :-D:-D Laura miala sandalki z odkrytymi ale ona juz umiala chodzic wiec lepiej jak paluszki sa zakryte przy nauce chodzenia:tak:
O.K. Ja uciekam bo mnie już siedzenie boli hehe:-D Może mój M niedługo wróci :tak: Trzymajcie się Kobietki i dobranoc :-)

dobranoc

no i wpadłam do Was na chwilunię :tak::tak::tak::tak:
juz jestem wykapana,pachnąca,wybalsamowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co znowu kupujesz co:confused:Za duzo masz kasy czy co:-D:-D:-D:-D

Dobranoc:-)

na jakis telefon czatuje bo moja gwiazda mi komórke zepsuła i jestem bez :-:)-:)-:)-:)-(

fotki pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak:

Moze jak bede miala jutro chwilek w pracy to zrobie sobie jakies zdjecie w moim "roboczym" stroju:-D:-D:-DZobaczycie jak sleicznie wygladam;-):-)

musowo dowikla :-):-):-):-)

URL=http://img188.imageshack.us/i/s7309436.jpg/]
s7309436.jpg
[/URL]

bardzo ładne te buciki ale nie będzie małej w nich teraz za gorąco?nie spoci sie jej nóżka? :baffled:

No Lali miala takie same:-D:-D:-D:-D

A takie sandalki chcialam kupic

te są super,bardzo mi się podobają :tak::tak::tak::tak:

no i wpadłam do Was na chwilunię :tak::tak::tak::tak:
juz jestem wykapana,pachnąca,wybalsamowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

na jakis telefon czatuje bo moja gwiazda mi komórke zepsuła i jestem bez :-:)-:)-:)-:)-(

fotki pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak:

musowo dowikla :-):-):-):-)

bardzo ładne te buciki ale nie będzie małej w nich teraz za gorąco?nie spoci sie jej nóżka? :baffled:

te są super,bardzo mi się podobają :tak::tak::tak::tak:

No mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie:baffled::baffled::baffled:
oczywiscie przed urlopem czyli za miesiac i tak jej kupie sandalki bo jak bedziemy nad morzem a tam bedzie upal to ja w pelnych butach nie wypuszcze:-D:-D:-D

reklama
Do góry