P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Dyisiaj jade na usg yobacye male}stwo:-)
no to kochana nie smutaj si a tak widocynie twj M inacyej woli okayzwa yainteresowanie w innzm stopniu a super e chce dyidyiusia co tzlko cyeka na owulke i nie pztac tzlko serdusykowa ;-)
KATARZYNKA I BADAICKA normalnie nie mam s do nich nawet pryeklinanie to ya mao nie wiem normalnie skd bior si tacz ludyie ale wiem jedno e takim to dobrye w zciu nie pjdyie odegra im si to i nie bde aowa jak spierdoli im si w zciu

Dyisiaj jade na usg yobacye male}stwo:-)
dziewczynki ale mój M bardzo pragnie dziecka i wiem że mu na tym zależy tylko ja jestem z tych którym trzeba to często powtarzać i rozmawiać o tym a właśnie tej rozmowy i zainteresowania ze strony meza mi brakuje
no to kochana nie smutaj si a tak widocynie twj M inacyej woli okayzwa yainteresowanie w innzm stopniu a super e chce dyidyiusia co tzlko cyeka na owulke i nie pztac tzlko serdusykowa ;-)
KATARZYNKA I BADAICKA normalnie nie mam s do nich nawet pryeklinanie to ya mao nie wiem normalnie skd bior si tacz ludyie ale wiem jedno e takim to dobrye w zciu nie pjdyie odegra im si to i nie bde aowa jak spierdoli im si w zciu

Rozmawiałam z nim wcześniej. Żadnych aluzji nie miał...tzn. tak myślałam bo dopiero wczoraj wyszło jak sobie wypił. Gadka mu się rozwiązała. To była impreza którą fundują bossowie raz na rok. Dla wszystkich wraz z rodzinami... Grill, picie i nocleg... Ale ja nie zostawałam mimo że wszyscy nagabywali i dźwańdolili że po co jadę. Umówiłam się z bratem ze przyjedzie po mnie.i przyjechał tylko zdaniem M. za późno... Bo przecież mogłam jechać autem i przyjechać wcześniej. Żeby choć słowem się wcześniej odezwał...
niby to praca była.. prosiłam, krzyczałam i nic, siedział po nocach.. jak teraz pomysle to chore to było, ale nie mogłam nic zrobić ani prośbą ani groźbą. Mówil ze pracuje zeby zyło nam się lepiej, a kasy nie widziałam...