reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali - ostrzegalam o ilosci postow:-D:-D:-D:-D
nadal nie mozesz ustawic zeby odzdzielac?bo sie ciezko czyta:baffled:
ja zawsze mialam misek B.w ciazy szybko mi rosly-zanim brzuch bylo wiadc wiec sie cieszylam.po poprodzie to chyba E mialam:szok::-) ale szybko sie unormowaalo.no i teraz jak nie karmie znow mam B.ale nawet mocno mi nie wisza,ani po tej ciazy ani po pierwszej,to dlatego ze zaczynalam od malych bo te z dyzmi koncza z mniejszymi niz na stracie:-)

hehehe dobry tekst z cyckami:-D:-Dno ja zawsze mialam B w ciazy D nie karmilam i teraz mam swoje B piekne do raczki wersja sportowa jedrna:-D:-D
Moj mi gada ze powinnam chodzic bez stanika bo mam piekny jedrny biust:-D:-D

reklama
a daj Ci boże żeby to był koniec, ja też nie mam takich obwisłych może rzeczywiście coś w tym jest??? mój niestety pali ale też gonie na balkon albo do łazienki do wentylatora, a na odstępy niestety nic nie poradzę nawet próbowałam robić kilka spacji ale chyba czyta jako enter i nie robi odstępów, nie wiem czemu, i emotów też nie mogę wstawiać :(((

i taktrzymaj!!!
ale ten moj chrapie!!!!!!!!!!!zaraz kapciem dostanie no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mowialm wam ze juz papiery mam zaltwione?p jutro do sadu jedzie zawiezc bo juz wypelnilam.mama ndzieje ze to koniec budowlango koszmaru

no to trzymam kciuki bo budowa z ta iloscia paierow powala.Czlowiek sie nabiega jak szalony.Oby szybko i gladko poszlo,trzymam kciuki:tak:
Moj tez chrapie ale dzis jeszcze tego nie slysze:-DA codziennie chrapie czy tylko jak zmeczony jest:confused:

no to trzymam kciuki bo budowa z ta iloscia paierow powala.Czlowiek sie nabiega jak szalony.Oby szybko i gladko poszlo,trzymam kciuki:tak:
Moj tez chrapie ale dzis jeszcze tego nie slysze:-DA codziennie chrapie czy tylko jak zmeczony jest:confused:

ja sie z papierami budowlanymi bujam kupe lat,bo samo budwoanie to pikus....
zawsze chrapie,a jak cos chlapnie to wtedy formula 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a daj Ci boże żeby to był koniec, ja też nie mam takich obwisłych może rzeczywiście coś w tym jest??? mój niestety pali ale też gonie na balkon albo do łazienki do wentylatora, a na odstępy niestety nic nie poradzę nawet próbowałam robić kilka spacji ale chyba czyta jako enter i nie robi odstępów, nie wiem czemu, i emotów też nie mogę wstawiać :(((
a jak dajesz odpowiedz masz na dole te 4 opcje ptaszkiem zaznaczone??
mi sie podobaja te krysztalki jednk
widze ze szaljesz kobieto! to kiedy kiedy?

jeszcze 40 dni

reklama
ja sie z papierami budowlanymi bujam kupe lat,bo samo budwoanie to pikus....
zawsze chrapie,a jak cos chlapnie to wtedy formula 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj jak wypije i jest zmeczony bo tak to nie:-D
Slyszalam ze budowa to nic tylko te papierki:szok:
mie sie wydaje że w bransolecie ładniejsze sa te co teraz tak do srebra pasują taka sliczna prostota, a swarowskiego za bardzo się mienią P.S. ładniusia bransoletka

sa tez swarowskiego bezbarwne, sama nie wiem czy dac same kule czy te malutkie krysztalki:confused:

Do góry