reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meduska-kup jedna posciel-poduszke i kolderke i na to 2 zmiany poszewek.do wozka jakis maly jasiek wystraczy i kc.jako zeto bedzie jeseien to musisz miec maly kocyk i duzy wiekszy.rozek tez sie moze przydac w domu do noszenia a potem do wozka na spod-bedzie cieplej w plecki,ja tak robilam.
święta prawda a niektóre wózki mają też takie zimowe śpiworki więc to też zawsze jakaś ochrona .Ja antoniego urodziłam w listopadzie i pościeli nie miałam do wózia tylko kocyk mniejszy większy a jeszcze miałam taki ciepły kocyk baranka który ma zameczki i możesz włożyć w niego dziecko jak w śpiworek i pozapinać a możesz też rozpiąć i mieć taki zwykły mega ciepły kocyk super sprwa ja go dostałam więc nie wiem ile takie cudo kosztuje ale jest z drewnexu :tak:w tym roku też pewnie do spacerówki będe go używała:tak:

reklama
Witam sie i ja :-):-):-):-)

Pierwszy raz słysze o takim swięcie ale skoro jest to fajnie,mi sie podoba więc TULĘ WAS WSZYSTKIE MOCNO :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Na razie u mnie nie pada,ale jest tak pochmurno ze na bank będzie lało :tak::tak::tak:

medeuska ja miałam taką pościel do wózka i byłam z niej zadowolona,przydała mi się na zimę.bo na nią dawałam jeszcze gdyby kocyk i Oliwce było cieplusio :tak::tak::tak:

malinka to super ze sie dziś wyspałaś ,ja też :tak::tak::-D:-D:-D:-D od razu inny humor i nastawienie do życia co :-):-):-):-)

Julka jest the best!!!!!!!!!
ale co sie dziiwc jak mamusia taka sama:-)
już się za tymi jej tekstami stęskniłam ale już w niedzielę będzie :tak::tak::tak:ostatnio rozmawiam z nią przez telefon a ona wiesz co mamuś nie mogę z tobą już rozmawiać ja ale czemu???? a ona nie czemu a dlaczego:szok::szok: no wiesz chłopaki patrzą chcą tu mnie do piaskownicy zaprosić a ja tu czas marnuję na czcze gadanie to pa:szok::szok::szok::szok:
no tak czcze gadanie z mamusią:confused::confused::confused:

wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej
za 2 tyg jedziemy na wieś w okolice Gdyni-Wejherowa nad Jeziorko Żarnowieckie inaczej

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej
za 2 tyg jedziemy na wieś w okolice Gdyni-Wejherowa nad Jeziorko Żarnowieckie inaczej
kochana ja też wsiowa dziewczyna i to z pobierowa nad samym morzem do plaży miałam 50 metrów więc coś takiego jak organizowanie wakacji dieciom nigdy nie było mi potrzebne...no ale od roku mieszczuch więc trzeba:tak::tak::tak:na szczęście moje dzieci nie mają w głowach poprzewracane i nie wymagają bóg wie czego

święta prawda a niektóre wózki mają też takie zimowe śpiworki więc to też zawsze jakaś ochrona .Ja antoniego urodziłam w listopadzie i pościeli nie miałam do wózia tylko kocyk mniejszy większy a jeszcze miałam taki ciepły kocyk baranka który ma zameczki i możesz włożyć w niego dziecko jak w śpiworek i pozapinać a możesz też rozpiąć i mieć taki zwykły mega ciepły kocyk super sprwa ja go dostałam więc nie wiem ile takie cudo kosztuje ale jest z drewnexu :tak:w tym roku też pewnie do spacerówki będe go używała:tak:
tak ten spiworek jest rewelacyjny,mielismy ale dopiero na ubiegłą zimę pomyslałąm o czymś takim.świetna sprawa.:tak::tak::tak::tak:najważniejsze jest bardzo cieplutki.
więc medeuska jak zdecydujesz się na ten spiworek to posciel do wózka będzie Ci niepotrzebna.

dobra laski ja uciekam.moje panny w koncu wstaly:szok:
biore sie za robote.umowilam sie dzis z sasiadka i jade na zkupy do biedronki bo to 20km ode mnie.
jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.

kochana ja też wsiowa dziewczyna i to z pobierowa nad samym morzem do plaży miałam 50 metrów więc coś takiego jak organizowanie wakacji dieciom nigdy nie było mi potrzebne...no ale od roku mieszczuch więc trzeba:tak::tak::tak:na szczęście moje dzieci nie mają w głowach poprzewracane i nie wymagają bóg wie czego

hehheheh mąz pochodzi z Rewalaaaaaaaaaaaaaa

ta na wsi inaczej my mamy tam działkę basenik
jeziorko mała plaże lasek
więc nudzić sie nie będziemy
tu tylko się zdeczko obijamy ale to choroba i brak pogody

medeuska wózek superrrrrrrr
i cena ładna

reklama
Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten:szok::-D:-D:-D
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys:szok::szok::szok::szok::szok:

DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info:tak::tak::tak::tak:
medeuska moja dobra znajoma miała ten wózek i była z niego zadowolona i to bardzo :tak::tak::tak::tak: wózek jest rewelacyjny i mi osobiście bardzo sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:dobry wybór :-)

Do góry