reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ja aspirator kupiłam Marimer, różni się tym od Fridy że nie ma wymmienych wkładów tylko kawałek watki się wkłada.
Koleżanka od 2 lat stosuje na swoim synku i mówi, że jest super, dlatego się skusiłam.

Dziewczyny prosiłyście o informację jak zachowa się po praniu ta pościel z mojego koszyka. A więć wypłałam i nic się z nią nie stało tzn, część biała nie zafarbowała od tych pasków. Prałam jednak w rękach, właśnie w obawie że może farbować ale spokojnie można wyprać w pralce. Jedyny minus jaki zauważyłam to materiał po praniu dosyć ciężko się prasuje, nawet na nawyższej temeraturze. Baldachim prałam w pralce bo jest cały biały i dorzuciałm do innych rzeczy, pranie wirowało się na 1300 obrotów i myślę że dlatego też ciężko było go wprasować, radzę tak mocno nie wirować :tak: Pościeli pranej ręcznie jeszcze nie prasowałam, dam znać czy się podobnie zachowa.
Te pościele to chyba tak mają ja kupiłam pościel dwuczęściową za 80 zł i tez wyprałam ją ręcznie.To z prasowaniem to jakaś katorga była ,strasznie się ją prasowało:tak:

a ja nadal w lesie,nie mam nic,ale obiecujęsobie,że jak w niedziele dowiem sie kto mieszka to choć pojade po moje ciuszki i posegreguje je,a jak skończy sie remont to chyba zaczne cospowoli prac i szykować,bo lekarka sie boi ,że do sierpnia moge byc juz w dwupaku,sporo na głowe ostatnio mi spada,skurcze mam od tygodnia,mam nadzieje ,ze choc do końca lipca wytrzymam

Ja juz kupione mam prawie wszystko ale jeszcze nic nie poprane i poprasowane :baffled:
Jak kupię komodę to to chce zrobic i od razu w komodzie sobie układać a część do torby oczywiście :tak:

Czy, którejś z was udało się gdzieś dostać bodziaki z krótkim rekawkiem zapinane kopertowo? Nigdzie nie moge takich znaleźć :dry::baffled:

[/B]
Ja kupilam jak bylam w Anglii ale malo, u nas nie widzialam. A po co Ci takie?

Bo z doświadczenia po Anielce wiem, że takie zakładane przez głowę dla noworodka to porażka. Udało mi się dostać takie z długim rekawkiem ale nie moge nigdzie znaleźć z krótkim a w końcu sierpień to jeszcze lato i takie z długim moga być za ciepłe...

KARINCIA
Mustela Bebe szampon w piance dla noworodków 150 ml.
link pierwszy z brzegu - ale moim zdaniem wstrzymaj się z kupnem, bo Mustela jest w prawie każdej aptece - a może zdarzyć się tak, że nie będziesz potrzebować.

reklama
wiesz ale może nie będzie miał ciemieniuszki i wtedy możesz myć włoski normalnie Oliatum. Ten szampon jest świetny jak jest problem z łuszczącą się skórką.
Ja go kupiłam jak Anieli sie zaczął problem - bo mnie od oliwki odrzuca - babka w aptece mi doradziła i super się sprawdził, potem jak juz się ciemieniucha skończyła to tez go używaliśmy bo generalnie te kosmetyki są super wydajne :tak:

Ale wiesz co, ten sklep co podałam linka - właśnie go przejżałam - ma bardzo dobre ceny - w mojej aptece dwupak płynu do kapieli w promocji kosztuje 1001 a tu widze 80! Chyba sie skuszę i kupię, bo ufam tym kosmetykom - wrazie co to bedą dla Anieli

Ostatnia edycja:
Do góry