reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
No dokladnie albo wodka albo rozcienczony spirytus albo jakis gotowy z apteki. To chyba najlepsze sprawdzone srodki. Kuba mial moczony w zwyklej wodce, odpadl, po 7 dniach, Mati w lewanolu tez odpadl po 7 dniach.

A u mnie w aptece facet robi na zamówienie, jakiś specjalny. Koleżanki sobie chwaliły, że dzieciątka nie piekło i że pępuszek szybko odpadł po nim. Więc sobie zamówie u niego taki:-)

Andariel a to u was w szpitalu nie daja czegos swojego, bo wiesz przez jeden, dwa dni klopotu mozna z pepuszkiem dorobic jesli nie bedzie odpowiednio pielegnowany. Zreszta kazda zrobi jak uwaza, ja tylko moge podpowiedziec:blink:

Witam. Jestem tu nowy, a muszę zasięgnąć porad już doświadczonych mam :) Jak to naprawdę jest z tymi emolientami ? Wiem, że dodawane są do wyprawki w szpitalu. Czy później też były przez was używane ? Jest kilka firm, które proponują takie kosmetyki np. Stiefel. Wiele aptek internetowych ma je w sprzedaży. np: Hiperapteka.pl Co o nich myślicie ?

Ostatnia edycja:
Andariel a to u was w szpitalu nie daja czegos swojego, bo wiesz przez jeden, dwa dni klopotu mozna z pepuszkiem dorobic jesli nie bedzie odpowiednio pielegnowany. :blink:

racja; szczerze mówiąc, nie wiem jak to jest w tym szpitalu; na ich liście "co zabrać do szpitala" nie ma wzmianki o gazikach, więc podejrzewam, że jednak mają coś swojego;

reklama
..ale mam zły humor :-:)-:)-(
Przyszła mi dzisiaj ta pościel, która zamówiłam z Allegro i nie ma w paczce rożka, więc napisałam do baby że go nie ma i żeby mi jak najszybciej go dosłała :wściekła/y:
Myślicie że zrobi to??
Wkurza mnie że nie ma do niej telefonu tylko mail.
Ale jeśli do końca tygodnia mi nic nie odpisze to pakuje to wszystko i zwracam w pizdu :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Do góry