Betka85
Fanka BB :)
dziękuje Kasiu :-):-)Cieszę się że z Twoją Mamą jest coraz lepiej. Życzę jej dużó zdrówka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje Kasiu :-):-)Cieszę się że z Twoją Mamą jest coraz lepiej. Życzę jej dużó zdrówka![]()
Może jednak się uda. Mam nadzieje, że znajdziesz kogoś kto z tobą pojedzie.Moje Kochanie wraca w nast. piątek. Czekam na @, powinna być jutro albo w piatek. Niestety chyba jednak M. sie nie wyrobi zeby pojechać ze mna na HSG.
U Ciebie też taka duchota? Ja wyskoczyłam tylko na dół po wędlinkętakze mam wogole troche sprzątania ale mi sie dzis nie chce, bo po miescie polazilam i sie zmeczylam..![]()
No to superja jestem dobrej myśli ze już niedługo ją do domku przywiozę
bardziej gorąco u nas niz dusznie ale ogólnie dosyć męcząca pogoda... nic mi sie nie chce..... niezbyt sie dzis dobrze czujeU Ciebie też taka duchota? Ja wyskoczyłam tylko na dół po wędlinkę
bardziej gorąco u nas niz dusznie ale ogólnie dosyć męcząca pogoda... nic mi sie nie chce..... niezbyt sie dzis dobrze czujezjadłam u koleżanki dwa ciastka - tiramisu i smietankowiec i moze od tego mi tak niedobrze
wiec leże sobie i zdycham....![]()
dzis zachcianek nie ma , moze dlatego ze juz dwa ciastka zjadlam bardzo kremowe mdlące...a jak zachcianki?;-);-);-) Ty szczuplak jestes więc możesz jeść;-)
mnie tez juz zemdlilo hahah
Marzenixx Ty od kilku dni jesz tyle slodkosci ze az mnie mdli.
Tez mam problem z celulitem ale ja zauwazylam ze mam tak okresowo raz mam raz nie mam nie wiem od czego to zalezy. Teraz mam bo przytylam ostatnio dosc sporo.. ogolnie to mi nie przeszkadza ale najgorzej jest latem jak trzeba stroj kapielowy zalozyc masakra
![]()
ja tez zawsze szczupła byłam, a celulit to i uszczuplych i u grubych jest, nie ma to znaczenia.... poprostu ruchu brak i cwiczen.....:-(Mnie tez sie celulit ostatnio pojawil ale poczytalam, ze w ciazy w zwiazku z zaburzeniami hormonalnymi jest to czesta przypadlosc...gruba nigdy nie bylam a teraz waze 5 kg wiecej niz przed leczeniem czyli 65kg i nogi mam masakryczne... jak scisne to dosc widac ten celulit... mam nadzieje, ze zejdzie troche po ciazy...
A praktycznie jedynym na to sposobem jest ruch i cwiczenia oprocz diety...no i masaze