reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Oj dzisiaj to napewno ostatnia:-)
Przede Wszystkim Weroniczko buziaczki słodkie nasza dzisiejsza solenizantko (karteczka wysłana dzisiaj:baffled::baffled::baffled:) no ale chyba cioteczce wybaczysz, co??:-p:-p:-p:-p
Tosika...ale facet Ci rośnie:-) super
Andula...tylko uważaj na gwiazdki:-):-):-)...to się małżonek postarał...bardzo ładnie...
U nas raz pada a raz słońce i parno czyli jak ktoś jest w 7 miesiącu ciąży to cudownie po prostu:-D:-D:-D
byłam dzisiaj badania zrobić :tak::tak::tak:
A w piątek Łucka idziem podglądać...nie mogę się doczekać.:-):-)

reklama
hejka!
Monika vel Tosika już była! spotkanie super, bardzo się cieszę że nam się udało zobaczyć:-) i dostała Lenka cudownego misia i piękne czapeczki, potem cyknę fotki i wstawię na zamknięty - ale to wieczorkiem pewnie.
Monika laska że ho,ho.....:tak: i okazało się że z Olsztyna do Wawy nie jest bardzo daleko:-):-)
poznała też moją małą marudę, która postanowiła po 40 min snu dotrzymać nam towarzystwa....
teraz zjadłyśmy obiad i zaraz lecimy na drugi koniec wawy, bo się ze znajomą umówiłam po odbiór ksiązeczek.
U nas też parno, cała mokra jestem, a otwarte okna i balkon:sorry2:

Pabla ale fajnie ze sie kobitki spotkalycie :tak:
Post ale fajnie ze sobie Lucka poogladasz zdjecia jakies beda z usg??
Surv jak z dziadkiem?
Fredka mam nadzieje ze mala dala Ci odpoczac.
Kicrym zycze szczecia popros Tosike o jakies specjalne czary ;)!

Kurde zapomnialam co miala odpisac chyba tlen przedawkowalam;-);-):-D
Bylismy nad jeziorkiem pogoda super 23 stopnie ale Mis dlugo nam nie pozwolil sie plaza cieszyc zaczal jeczec jak szalony.:wściekła/y::wściekła/y: Po 3h wrocilismy do domu:tak:Okazalo sie ze wyszla mu czworka u gory podobno bardzo bolesne i cos podejrzewam ze zapalenia ucha wcale nie bylo tylko goraczka od zabkow:baffled::baffled:
Milego wieczorku

ostatnia;-)
cudnie normalnie - lato jak się patrzy:baffled:
dziś wyskoczyłam na pół godziny na spacerek i 2 razy złapał mnie deszcz:szok:
ale teraz się rozpogadza, mam nadzieję, że wreszcie będzie można wyjść z okopów:happy2:

Weroniczko wszystkiego kolorowego i uśmiechniętego z okazji roczku!!!

Post ale ten czas leci - już 7 miesiąc :-D
surv - oby nie było powtórki z powodzi
a do mnie właśnie przyszły bilety na madonkę - jupiiiiii

Weroniczko!
Wszytskiego najlepszego w dniu pierwszych i najwazniejszych urodzin!!Mnowstow usmiechu, sily do zabawy i przede wszytskim 200 lat!!!

Kicrym
tzrymam kciuki, bedzie dobrze i piatke na pewno dostaniesz!!!
Pabla super ze spotkanie z Tosika udane:tak:
Post czekamy na zdjecia Łucjana:tak:
Renia super z tym koncertem . ja bardzo zaluje radiohead w poznaniu, ale mojego M nie bedzie jesczez wiec sama nie chce jechac bo bylo by mu przykro...ale nie moge tego przezyc normalnie:-(
Surv jak zdrwie Dziadka?

Pabla - Tosika cię nie zagadała ? :-D Dała trochę odetchnąc. Fajnie że było miło.
Kicrym powodzenia , to tylko formalność także nie masz się czego bać :happy2:

reklama
No mam nadzieję że będą jakieś zdjęcia:-):-):-)..oczywiście się pochwalę
Kicrym... jutro bendziem z Iką trzymać kciukasy za ciotkę:-):-):tak::tak:

Do góry