reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Juz nie prostuję ich tak często. Nie farbować niestety nie mogę. Nawet wczoraj farbowałam się sama... dzisiaj koleżance kazałam się obejrzeć czy babola nie odwaliłam jakiegoś:D
najlepsze że ubrudziłam sobie policzek i nie wytarłam od razu. i nie doszorowałam go za bardzo:D

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Juz nie prostuję ich tak często. Nie farbować niestety nie mogę. Nawet wczoraj farbowałam się sama... dzisiaj koleżance kazałam się obejrzeć czy babola nie odwaliłam jakiegoś:D
najlepsze że ubrudziłam sobie policzek i nie wytarłam od razu. i nie doszorowałam go za bardzo:D

Oh z tymi wlosami to ja tez mam istna masakre! W lazience tego pelno - zawsze w umywalce tyle lezy, ze cos strasznego... juz nawet nie chce mi sie wyciagac... Z sitka wanny raz na tydzien/dwa wyciagam obrzydliwe gluty :szok: No i w pokoju na podlodze, w lozku itd WSZEDZIE takie zbite w kulki... cos strasznego... nie wiem jak M z tym wytrzymuje
;-):baffled:

no z lekka:) Trochę zakamuflowałam:) popiołem, nawet z papierosów się dobrze czyści skóre bo farbie, ale ja nie palę:( muszę chyba jednak jakiegos wyjarać wieczorem i sie doszorować:D

hehehe - fajnie, wysmaruj sie jeszcze popiolem to bedziesz jeszcze piekniejsza :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale tu jaja z ranca!
ja smigam do pracy,wpadne pozniej!
buziaki dla Wszyskich!
hej nie śmiejcie się ze mnie:crazy: Podlizny wstrętne... :oo::oo:
Najważniejsze jest wnętrze przeciez a nie wygląd zewnętrzny;-):-D
A propos wnętrza... tak mnie brzucho napierdziela że :baffled: @ idzie.
cześć Romka:-)

Badaicka, nie mogłaś mi wczoraj tego powiedzieć??:):)Oliwka?? Nie słyszałam o tym bo mym wczoraj wypróbowała. Ja się wysmarowałam kremem, ale tak jak zwłaszcza - czoło, skronie i za uszyskami...ale nie pomyślałam że policzek sobie ubrudzę. Starłam ale nie od razu. No i niestety czarny nie domyło się za bardzo;D

reklama
Badaicka, nie mogłaś mi wczoraj tego powiedzieć??:):)Oliwka?? Nie słyszałam o tym bo mym wczoraj wypróbowała. Ja się wysmarowałam kremem, ale tak jak zwłaszcza - czoło, skronie i za uszyskami...ale nie pomyślałam że policzek sobie ubrudzę. Starłam ale nie od razu. No i niestety czarny nie domyło się za bardzo;D
Si,si zwykła oliwka, mnie zawsze pomaga jak sie gdzieś nie dosmaruje kremem,bo ja zawsze sobie sama farbuje włosy-już od 15 lat:-D

Do góry