witam
nie oddałam kompa i mam jeszcze dostęp więc piszę...i czytam zawzięcie.u nas ciepło duszno i słonecznie czasami
nie oddałam kompa i mam jeszcze dostęp więc piszę...i czytam zawzięcie.u nas ciepło duszno i słonecznie czasami

Moja pocieszka w podobnym wieku i też wczoraj sczepiona w 8 tygodni przybrała kilogram tylko taki przyrost wagi zrzucony jest na karb alergii ale za to wypadła nam z siatki centylowej bo urosła 12 centymetrów i mierzy 65,5 a tak jest okHEj) moja mała zaczeła już 4 miesiac 20 czerwca ale na jabłuszka czy inne rzeczy to chtba poczekam do konca miesiaca, bo niby mozna je dawac po 4 m-cu a nie chce malej zaszkodzic
i tez mam problemy wagowe z mała, za mało przybiera, przez 2 tyg przybrala tylko 300 gram i pediatra kazala nam zrobic morfologie. Wczoraj bylismy na drugiej dawce szczepien: hexa i rotawirus, mala doustną szczepionke ulała, mam nadzieje ze cos zostało
) a darła sie jakby ja ktos normalnie kroił
) a dzisiaj lezy i sobie guga i sie cieszy... tylko ze ona nie bardzo ma apetyt, tzn. bardzo krótko je -moze z 5 minut i wiecej nie chce... normalnie zaczynam sie martiwc
(
Matko kobieto trymam za ciebie kcikasy oby wszystko się wyjaśniłoNo my po badaniach, idziemy za godzinkę po wyniki. Narazie wiemy, że mamy:
-alergię pokarmową
-przepuklinę pępkową
-powiekszoną wątrobę
Badania powiędzą może co i jak, szok:-(