reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A gdzie wy wszystkie polazłyście??
gdzie Karola De?? i Kropeczka?? a Makaronka znów zniknęła!! Babo się wogóle nie odzywa?? Domelka tez na dobre sobie poszła a miała się co jakiś czas odezwac!

Kroptusiu napisz jak się czujesz??

reklama
Matko co to???
Mi jakieś głupoty wyszły:
3- Oddziel bezpiecznie szereg(łańcuch) i wstaw pierścień zamykający :confused::confused::confused:
To też nie lepsze
4- druga połowa - szybko zwolnij nacisk ale nie rozumiem pierwszego zwrotu
supplied as standard- stan normalny ???
ball valve- zawór kulkowy.
Za dużo nie pomogłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzieki zawsze cos dozuce do tego swoje przemyslenia i cos bedzie :-)
dziękuje Eve napewno sie mamie przydadzą takie życzenia :tak:
jak ja ci wspólczuje tych problemow z ząbkami ja niby ne boję sie dentysty ale jak bym miała mieć robione to co ty to bym chyba uciekła :zawstydzona/y::baffled::baffled:
nie no tyle lat czekalam na staly aparat to teraz nie bede uciekac :sorry2: ale boli bardzo a nawet jeszcze mi go nie założyli:baffled: odliczam godziny do wizity kiedy mi te gumki wyciagna zauwazylam ze bol usmieza picie wiec chodze i złopie :sorry2: gozej z jedzeniem :-( bo nic gryźć nie daje rady! :no:
K...wa mam już dość tego lekarza... pytam się go dlaczego mogło się nie udać...a on bo IUI to mało procent szans...i nic więcej nić nie chciał mówić...
Dobrze że w sobote idę do innego wszystko się wypytam!
Idę se nalać wina!
gdzies ja wczoraj przeczytalam :)szok:) ze inseminacja daje tylko 10% powodzenia ale ja to rozumiem ze o 10% wieciej niz przy normalnych starankach wiec jak mamy przy normalnych 35% + 10 % mamy 45% teraz musi sie udac!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie no tyle lat czekalam na staly aparat to teraz nie bede uciekac :sorry2: ale boli bardzo a nawet jeszcze mi go nie założyli:baffled: odliczam godziny do wizity kiedy mi te gumki wyciagna zauwazylam ze bol usmieza picie wiec chodze i złopie :sorry2: gozej z jedzeniem :-( bo nic gryźć nie daje rady! :no:
a to co się podziało z Twoimi ząbkami co musisz mieć stały aparat?? a po co ci powsadzali między zęby to coś??:confused::confused:

Cześć babki!
Szafirku dzięki! Twoje hasło " chciałaś rower-to teraz pedałuj" będzie dla mnie kultowe:-D

Nie czytałam was za bardzo, przyznaję się bez bicia.Zabiegana jestem.
Wróciłam przed chwilą od lekarza. Fasolka jest na swoim miejscu:-)

Ostatnia edycja:
[...]

Jak wynika z raportu, na lekcjach z wychowania do życia w rodzinie młodzież może dowiedzieć się np.........

Jaka wiocha:szok:
Dzisiaj znajoma z pracy mówiła co gadają w poradni przedmałżeńskiej (nam się upiekło i dostaliśmy ślub bez tego). Same bzdety, np, że na cytologie idzie się dopiero jak urodzi się dziecko i ma się nadżerkę..... BZDETY Ciemnotę z ludzi robią:szok:

Siemacie Lachony

Już chyba z 30 lat mnie tu nie było. Nigdy nie mam czasu....

Ej kobito, to może spier.....j z tej roboty. Ty w końcu musisz mieć też czas dla siebie i ukochanego!

Dzisiaj M czekał na mnie przed pracą. Chciał mnie zawieźć do domku. Później powiedział, że" jak tak stałem i patrzyłem przez szybę jak kasujesz towar, ściągasz z tej taśmy, obracasz się i tak zamiatasz tą kitką swoją, taka fajna ta kiteczka tak mnie to.....":-D
Podniece go latająca moja kiteczka, - warto bylo zapóścic włosy:-)

reklama
Do góry