Mialam historie z psem i duchami (duchem) nie wiem czy pisalam ale mam ducha od paru dni chyba mama przychodzi do nas, pies zwariowal, zobaczymy jutro o 6 rano czy bedzie 5 dzien powtorki z rozrywki jak tak to juz bede pewna :-)
OPOWIEDZ!!

I tu do was pytanie: "co byscie mi radzily, co mozna zrobic by sprawdzic droznosc nie przechodzac przez laparoskopie :-(?"
Pewnie Ci juz dziewczynki odpowiedzialy, wiec ja tylko powtorze, ze chyba wystarczy HSG

Dzisiaj ide o 11, moze beda wisiec, a jesli nie to zapytam w sekretariacie... a o 12 ide na moj wydzial rozmawiac z dziekanem zeby mnie dopuscil do poniedzialkowej obrony...

i potem zaczely sie pchac 8mki to byl koszmar!!!! rano sie budzilam a aparatu szukalam w posiecli bo byly tak silne naprezenia ze wyskakiwal bo 8 w swoja a aparat w swoja!
wiec go rzucilam w cholere! minelo pare ladnych lat 8 na gorze wyszly juz cale na dole ma 1 ale siedzi jeszcze w dziasle a 2 pod dziaslem ale peknietym wiec juz wieciej mi szkud nie narobia raczej wiec zdecydowalam sie juz na aparat staly i musze usunac 4x8 zeby miejsce zrobic!