witam bardzo z rana:-)
Dziewczynki czy u was tak brzydko?u mnie tak leje, ze kwiaty nawet nie rosną i wszystko deszcz niszczy...U mnie po staremu, wpadlm wam powiedziec ze nie wiem kiedy teraz do was napisze, bo zmieniam miejsce zamieszkania i od wtorku nie bedę miala internetu

więc dopiero za jakis czas...:-(
Olesia33 ja to w sumie wpadlam dzięki tobie, oglądalam twoj album!
śliczna jesteś! pierwsze zdjęcie śliczniusie i zresztą wszystkie, w każdej fryzurce ładnie! ładnemu we wszystkim ładnie
:-)
.
kochanie popieram ja w 2005r skończyłam licencjat w kierunku służb społecznych, cała masa zajęć z psychologii, socjologi itp do tego przepisy prawne itp a wszystko na podstawie administracji. wcale nie było tak łatwo, bo na to, aby nie zdawać kilku egzaminów zakuwałam dniami i nocami. .
Dokładnie! ja też kończę humanistyczne i ZUPELNIE się nie zgodze o pisaniu wypracowań i zdobywaniu piątek.Przez cale studia nawet jednej takiej pracy nie pisalam.Miałam same egzaminu ustne ew.pisemne, nieumiesz?!to poprawka jedna, a jak nie to warunek za 600 zł albo komis, a jak nie to dowidzenia.I państwowo studiuje nie prywatnie, żeby nie bylo

Studia wspominam z klepaniem przepisów prawnych, przepisów prawa międzynarodowego, z zakresu adpinistracji itp. itd....więc jesli ktos się nie orientuje, to niech nie uogolnia i nie drażni;-):-)
Jak się czegos nie lubi, to się na to nie idzie i juz...
Na każdych studiach nic za darmo nie ma, i na tych się trzeba uczyć i na innych, ja tam takiego uogolniania nigdy nie stosuję "ze tam to łatwo..."napewno nie na państwowych uczelniach
dziewczynki bardzo was ściskam i pozdrawiam marzenixx, mari, lilu, kingus, niunias, babo, dzeni i całą reszte co nie wymieniłam a pamiętam