reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To narazie poczekam z lekarzem do poniedziałku :)

Kwas foliowy to wiem co to jest :) a elevit??? i jakie inne? hehe pisz mi tu zaraz wszystko :):):) No tak prawde mówiąc to to niby 4 cykl staran był, ale drugi taki na poważnie z wyliczeniami itd.
Dużo mi w tym cyklu pomógł ten kalendarzyk: kalendarzyk małżeński bo dzięki niemu wiedziałam kiedy mam owulacje przy moich równych cyklach. I nie pomylił się :)

jak pojdziesz do apteki, to spytaj farmaceutke o witaminki dla kobiet w ciazy i przedstawi Ci ich pelna game :-) ja lykalam elevit przez cala ciaze i w trakcie karmienia. Od razu mozesz sobie kupic opakowanie 90 tabletek, starczy na 3 m-ce :tak: i jest bardziej ekonomiczne :tak: na poczatku to na pewno wystarczy, chyba, ze lekarz stwierdzi inaczej - ja np. mialam niedobor progesteronu i musialam duphaston lykac i peogesteron w zastrzykach.
Jak nam sie nie uda w tym cyklu, to skorzystam z kalendarzyka :-) jeszcze raz mocno gratuluje i sciskam!! :-D

reklama
xXxIzuLQaxXx
Serdecznie gratuluję :)
Jeśli mogłabyś podzielić się informacją na temat częstotliwości starań, bo się zastanawiam czy częste współżycie pomaga czy raczej przeszkadza w poczęciu dziecka.

jak pojdziesz do apteki, to spytaj farmaceutke o witaminki dla kobiet w ciazy i przedstawi Ci ich pelna game :-) ja lykalam elevit przez cala ciaze i w trakcie karmienia. Od razu mozesz sobie kupic opakowanie 90 tabletek, starczy na 3 m-ce :tak: i jest bardziej ekonomiczne :tak: na poczatku to na pewno wystarczy, chyba, ze lekarz stwierdzi inaczej - ja np. mialam niedobor progesteronu i musialam duphaston lykac i peogesteron w zastrzykach.
Jak nam sie nie uda w tym cyklu, to skorzystam z kalendarzyka :-) jeszcze raz mocno gratuluje i sciskam!! :-D

To kupię sobie elevit i kwas foliowy, a w poniedziałek zobaczymy co mi lekarz zapisze :) Ile taki elevit kosztuje?

Dziekuję Wam dziewczyny jeszcze raz bardzo ślicznie :*:*:*

Ale wiecie co? To mi się prezent na urodziny udał :) hehe jutro mam urodzinki :)
To ja już dziś składam Ci najserdeczniejsze życzenia, bo jutro rano jadę na weselicho. :***
Śmiesznie to wygląda - masz na jednym suwaczku 9 dni do owulacji, a na drugim 4, a tu pewnie minie blisko rok zanim będzie następna owulka. :-)

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)

Strasznie ale to strasznie się cieszę i Ci z całego serca gratuluję. Ja od 10 dni nie mam @ objawy w większości podobne do Twoich a testy pokazują wynik negatywny... dzisiaj idę do gina żeby mi powiedził czy to testy się mylą czy mam ciąże urojoną.

xXxIzuLQaxXx
Serdecznie gratuluję :)
Jeśli mogłabyś podzielić się informacją na temat częstotliwości starań, bo się zastanawiam czy częste współżycie pomaga czy raczej przeszkadza w poczęciu dziecka.

Dzięki :*:*:*

A powiem Ci szczerze i z ręką na sercu, że przed owulką był odpoczynek, a od owulki to codziennie po 2 - 3 razy się przytulaliśmy z Moim :)

To ja już dziś składam Ci najserdeczniejsze życzenia, bo jutro rano jadę na weselicho. :***
Śmiesznie to wygląda - masz na jednym suwaczku 9 dni do owulacji, a na drugim 4, a tu pewnie minie blisko rok zanim będzie następna owulka. :-)

Dziekuję kochana :*:*:* życze jutro udanej zabawy :) Wiem wiem, te suwaczki są zabawne :) fajnie sie tak patrzy jak Ci pisze że 9 dni do owulki, a tu nawet @ jeszcze nie ma i prędko nie będzie :)

Tylko boje sie że okarze się jednak że dzidzi nie ma :( Dalej mam obawy no.. :(

Strasznie ale to strasznie się cieszę i Ci z całego serca gratuluję. Ja od 10 dni nie mam @ objawy w większości podobne do Twoich a testy pokazują wynik negatywny... dzisiaj idę do gina żeby mi powiedził czy to testy się mylą czy mam ciąże urojoną.

Ajj, dziekuje :*:*

Oj, ja nie wiem co może być nie tak.. Ale możliwe jest by testy aż tak się myliły? A jak tam z temperaturą u Ciebie?

reklama
Ajj, dziekuje :*:*

Oj, ja nie wiem co może być nie tak.. Ale możliwe jest by testy aż tak się myliły? A jak tam z temperaturą u Ciebie?

No właśnie temperatury jeszcze nie mierzyłam, to dopiero 3 cykl starań i ponieważ z pierwszym nie miałam problemów żeby zajść to sądziam, że teraz też nie będzie. Mojej koleżance test pokazał II kreski dopiero po dwóch tygodniach od terminu @ więc jeszcze ciągle się łudzę, że może jednak się udało ale nie chcę się rozczarować po raz kolejny...

Do góry