reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia jak starania widzę na suwaczku że owulacja tuż tuż!!?

Martynko - Ty o sobie a ja o Tobie przecież wiesz dobrze, że nie tylko ja, ale jest nas tu kilkanaście i cały czas żyjemy razem z Tobą tą inseminacją, kibicujemy i trzymamy kciuki:tak:

Starania swoją drogą są - w tym cyklu troszkę chciałam odpuścić ale stwierdziłam, że mam jeszcze testy owu to przed wakacjami wykorzystam i tu niespodzianka bo jak ostatnio miałam pozytywny test w 19dc to teraz był w 15:tak: - dobrze, że coś mnie podkusiło do tych testów bo bym przegapiła:szok:

a teraz to już tylko czekam do terminu @:-)

Andzia piękny domek!
Też nam się marzy z M. własny domek!

dzięki - teraz mamy taki mały domeczek, w dodatku stoi w granicy i możemy go rozbudowac tylko w jedną stronę - myślałam, że będzie trudno coś z niego zrobić - dlatego podoba mi się ta wersja bo okazuje się, że nawet nieźle to architekt wymyślił i wychodzi domek ciekawy a nie prosty klocek:tak:

Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia jak starania widzę na suwaczku że owulacja tuż tuż!!?
No i TAK MA BYĆ teraz TY jesteś najważniejsza :tak:

Martynko - Ty o sobie a ja o Tobie przecież wiesz dobrze, że nie tylko ja, ale jest nas tu kilkanaście i cały czas żyjemy razem z Tobą tą inseminacją, kibicujemy i trzymamy kciuki:tak:

Starania swoją drogą są - w tym cyklu troszkę chciałam odpuścić ale stwierdziłam, że mam jeszcze testy owu to przed wakacjami wykorzystam i tu niespodzianka bo jak ostatnio miałam pozytywny test w 19dc to teraz był w 15:tak: - dobrze, że coś mnie podkusiło do tych testów bo bym przegapiła:szok:

a teraz to już tylko czekam do terminu @:-)
łoby to był złoty srzal :-D trzymam kciukaski
A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny:tak:
Śliczniusio

dzięki - teraz mamy taki mały domeczek, w dodatku stoi w granicy i możemy go rozbudowac tylko w jedną stronę - myślałam, że będzie trudno coś z niego zrobić - dlatego podoba mi się ta wersja bo okazuje się, że nawet nieźle to architekt wymyślił i wychodzi domek ciekawy a nie prosty klocek:tak:
No to brawa dla pana projektanta

Dzień dobry :-)
Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely.
:-D:-D:-D:-D

Powtórzę test z rannego moczu:tak:
Na pewno będą II grubaśne kreski :tak::tak::tak::tak::tak:

.
A ja dopiero 21 lipca mam wizytę. Mogłabym wczesniej, ale doszłyśmy do wniosku z moja ginką,że tak będzie dobrze.No chyba,że nie wytrzymam to mam dzwonić wcześniej:-)
Dokładnie lepiej iść później i zobaczyć już serduszko ;-)

U mnie nadal brak @. Tempka 37, ale to na luteinie, wiec nie za bardzo sie liczy.
Ja jestem dobrej myśli ;-);-)

Jestem załamana...chyba nie pozostaje mi nic innego jak poprostu iść do lekarza a mam stracha jak cholera bo boje się ze powie mi najgorsze....
Witaj.
Czasem zdarzają się cykle bezowulacyjne. Ja zawsze wszystkim polecam zrobić monitoring choć w jednym cyklu żeby wiedzieć czy jest owulacja i czy pokrywa się z naszymi odczuciami. Powodzenia :-):-)

Wybaczcie, ale musiałam się wygadać... Idę zająć się sprzątaniem to może mi przejdzie...
Przytulam ;-)

Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
Super bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak:

A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny:tak:
Śliczny domek.

A ja dziś piłam glukozę i była okropna :baffled::baffled::baffled: ledwo wypiłam dobrze, że przyniosłam sobie cytrynę. Odebrałam wynik posiewu moczu i nie mam żadnych bakterii :-D:-D:-D

reklama
Do góry