reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej kobietki:-)Własnie wróciłam z Wdzydz Kiszewskich,byłam z moim M i jego bratem z rodziną,a pod wieczór mamy tego grila,śliczną pogode mamy słoneczko i około 25stopni w cieniu;-)
ło Matko Święta :szok: Wdzydz Kiszewskich- taz to se mozna jezyk połamać :-D
Dziewczyny byłam na uczelni, zdałam wszystkie egzaminy i mam WAKACJE:-p:-D A dziś rano przed wyjściem do autobusu zrobiłam drugi test i tez wyszły dwie kreski ale oczywiście ta druga też bladziutka, tak jak i wczoraj.. Tak się zastanawiam czy one dobre są;-):-p:-D
Agniesiak a zobacz na ten test z wczoraj czy krecha sciemniała :tak:
tak czy siak jak dla mnie na 100% jesteś w ciązy ale pójdź sobie dla własnego spokoju i zrób Bete a potem powtórz jeszcze raz :-D

Gratuluje zakończenia roku :happy2:

Loree staram sie jak moge ale z tymi moimi pokreconymi cyklami to bedzie chyba cięzko :baffled:

Boshe dziewczyny Wy tu jak chodzące encyklopedie jesteście :tak:

EVE to moje pierożki wczorajsze-z ok 0,5 kg mąki zrobiłam 57 pierogów(policzyłam;-))

Badaicka - pierogi są piękne!!! Ja dziś kupiłam borówki i chyba zrobię z borówkami i śmietaną... Spróbuję zrobić bez jajka, ale będzie problem z tym powietrzem, docisnąć ciężko bo będzie dżem borówkowy

A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny:tak:
Umieram z zazdrości - wygląda ślicznie, szczególnie ten balkon na piętrze...

Agniesiak - jak się stresujesz to w poniedziałek na betę, ale mnie się wydaje, że nie musisz

Gratuluję raz jeszcze:-):-):-)

Badaicka - pierogi są piękne!!! Ja dziś kupiłam borówki i chyba zrobię z borówkami i śmietaną... Spróbuję zrobić bez jajka, ale będzie problem z tym powietrzem, docisnąć ciężko bo będzie dżem borówkowy

Umieram z zazdrości - wygląda ślicznie, szczególnie ten balkon na piętrze...
Koteńku musisz nałożyć tyle farszu i lepic tak zeby po sklejeniu nie było mowy o tym,że zostało tam miejsce na powietrze :happy2:

powiedzcie mi jaka u Was jest pogoda i wogóle sytuacja powodziowa bo mój M rano do pracy nie dojechał bo mamy pozatapiane drogi i mosty pozrywane

reklama
Do góry