reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ale tu pustki gdzie Was wywiało??
ja siedzę przed kompem, kontem oka zerkam na tv na programie drugim i czekam aż ktos sie tu pojawi
ja sobie maluje paznokietki i ogladam kabaret.. mazurks noc kabaretowa na dwójce.. juz pierwsza czesc za mna.. jeszcze dwie po godzinie.. czyli do 23 mi sie zejdzie:)
Boshe a ja od roku mam takie tragiczne paznokcie aż wstyd iść nawet do kosmetyczki i cos zrobic:baffled::-:)-:)-:)-(
Nektarynko co Ty sadzisz o czymś takim? ;-)
KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI

Badaicka a jak tam pokój córci? Ja myślę co zrobić,żeby upchać wszystkie zabawki. Póki co nie kupowałam wielu mebli i zabawki leżą głównie w koszach takich z ikei. Ale zaraz nie będę miała miejsca przez te kosze. Potem wrzucę jakąś fotkę, może komuś wpadnie coś ciekawego do głowy.
Dziś u mnie nastąpił jakiś przełom:-)
Strasznie drażni mnie zapach chusteczek nawilżanych, których do tej pory zapachu nie czułam. I rano musiałam zjeść śniadanie, bo z głodu aż słabo mi się robiło. Wcześniej jadłam coś dopiero koło 13.
Oby tylko mdłości się nie pojawiły:no::no::no:
Poniżej wrzucam fotki(myslałam,że to zrobiłam :szok:)
Pokój jeszcze nie jest wykończony bo ta stara narożna szafka zniknie a tam zamierzam zrobic półki prawie do samego sufitu a nad karniszem chce zamontować jedna długą półke na całą szerokość pokoju i tam wtedy w ładne pudełka powkładam zabawki którymi Paula sie nie bawi.
A ta szafę pomaluje jej jakos-jeszcze nie wiem jak :baffled:
No i na podłoge chciałabym kupić jej dywanik akrylowy ale nic mi w oko nie wpadło póki co :-(

Uciekam na pół godzinki- wykąpać dziecko i położyc spać.
Ale Ci dobrze moja się wyspala popołudniu i teraz szaleje w najlepsze może ok 23 padnie :baffled::wściekła/y::angry:

Załączniki

• DSC00168.jpg
    DSC00168.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00170.jpg
    DSC00170.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 47
  • pokoik Pauli (2).jpg
    pokoik Pauli (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Badaicka fajny ten pokoik. Ja też chciałam kupić szafę taką normalną i ja pomalować. A na to zakleić jakies naklejki- jest ich mnóstwo na allegro.Ale w końcu kupiłam szafę w ikei, bo juz miałam z tej serii stolik i półki.

Na zdjęciach jest złe światło, bo były robione przy brzydkiej pogodzie. A nie mam innych. Trochę pusto w tym pokoju, choć zazwyczaj nie jest tak czysto. Nie wiem co jeszcze tam dokupić.

Dziekuję bardzo, a znajomi mówia że do męża :-D jak miała rok to była do mnie podobna a teraz to ja sie nawet nie dopatruje podobieńst albo różnic
jak na moje oko to całkiem do Ciebie podobna śliczna jak i mamunia :tak::-)

świetny ten dowcip o Jasiu dopiero dziś odczytałam pocztę

Agniesiak a jak nastawisz aparat na PORTRETY(nie wiem jaka masz marke aparatu,bo ja mam CANONA) i wciśniesz taki kwiatuszek(cos na kształt tulipana), i zrobisz fotke z bliska to też Ci nie wychodzą fotki?-i oprzyj ręce o blat zeby Ci sie nie zatrzesły i powinno być widać TE kreseczki

Ja kupiłam taki dywanik, bo te bajkowe są drogie jak jasna cholera.
Chciałam duży dywan, bo pokój jest spory, ale ceny mnie zabiły.

reklama
Boshe a ja od roku mam takie tragiczne paznokcie aż wstyd iść nawet do kosmetyczki i cos zrobic:baffled::-:)-:)-:)-(
Nektarynko co Ty sadzisz o czymś takim? ;-)
KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI

szczerze to jakis pic na wode fotomonraz gdyby tak faktycznie bylo to dawno mialabym córke.. albo i syna.. ja jakos trafic nie umiem.. wydaje mi sie ze jednak najwazniejsze jest trafic na owulacje.. fajnie tez y bylo gdyby oboje z nas byli bardzo płodni.. ja w sumie z ta owulacją jakoś sobie juz radze ale nasienie jakos nie wiem jakie w marcu badalismy a teraz trzeba by bylo powtórzyc, ale jakos tak nam sie nie chce.. mielismy to w tym miesiacu zrobić ale czulismy nieodpartą ochote na siebie i nie wyszlo.. zazwyczaj jak cos jest zakazane to lepiej smakuje.. i tak tez bylo..

Agniesiak tak jak badaicka pisze musisz zdjecie zrobic z makro.. to jest takie cos ze drobne rzeczy wychwyca.. szczegóły.. dobre jest do robienia zdjec tekstu..

Do góry