olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Madzia duzo masz do spakowania????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia duzo masz do spakowania????
...ale sie pochuśtałam z teściówko ze chej,super było...
Ja wczoraj ze szwagrem do 2 ogladalam horrorja w zeszlym tygodniu grilowalam do 2 nad ranem az sasiad znajomych zaczol nam grozic, ze zadzwoni po policjedobrze, ze to nie u mnie. Fakt,ze tancowalismy i spiewalismy. Chyba nam nie wychodzilo
![]()
Olesia jeszcze sie nie pakowałam,ale juz trzeba,czas najwyzszy,bo mało czasu![]()
fajnie masz, moja tesciowa to "zla kobieta"juz nie pamietam kiedy sie z nia widzialam, ale tak jest lepiej, zero stresu. To macocha mojego M (nie lubie tego slowa ale do niej to idealne okreslenie).
Badaicka ja jestem strasznym cykorem i nie moge ogladac horrorow, zeby isc do WC po drodze zapalam wszystkie swiatla. Po takich filmach jakby mi uszy rosly i slysze wiecej niz chce.
Dla tego ogladałam go ze szwagrem bo we dwojke to jakos raźniej.Gdyby u nas nie nocował to z pewnościa sama bym nie ogladałaBadaicka ja jestem strasznym cykorem i nie moge ogladac horrorow, zeby isc do WC po drodze zapalam wszystkie swiatla. Po takich filmach jakby mi uszy rosly i slysze wiecej niz chce.
Ja lubie chorrory,ale potem mam stracha pójśc nawet do łazienki![]()