Agniesiak85
Fanka BB :)
WIECZORnie wiem czy dobry, jakis taki nijaki, pospalam sie i jestem teraz pol przytomna. Co tam sie dzisiaj dzialo??? Cos mi sie rzucilo w oczeta, ze Agniesia powtozyla test i wyszly znowu II krechy, A NIE MOWILAM
Agnieszko wielkie gratulacje
Tak wyszły dwie krechy

Co prawda druga znów blada ale są

No własnie nie wyszły mocne i chciałyśmy fotke ale Aga uciekła do małza i nie dała
a nawet jej tłumaczyłam jak z makro cyknac zeby sie nie rozmazywały:-(
Nie doczytałam wczoraj wszystkich postów:-( Możesz mi napisac jeszcze raz??Proszę
:-)

jak mogla nam uciec, MY CHCEMY ZOBACZYC KRECHY, chociaz tyle
cudze ale ciazowe, owulacyjne juz mnie nudza
![]()
Kochane, za tydzień znów zrobie testa to może już będzie wyraźna druga kreseczka. Może teraz wyszły słabe bo przeziębiona jestem?? Katar mnie męczy i ból gardła
Przesyłam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przesyłam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~