reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A u mnie nic nowego, czekam sobie na @ i jak narazie jej nie ma :no: a to juz 39 dc :shocked2: brzuch i jajniki pobolewaly mnie w tamtym tyg wiec myslalam ze @ sie zbliza a tu dupa, ehhhh co ja mam z tymi cyklami:wściekła/y:

Nie wiem co mi sie stalo z sutkiem ale mi zsinial :szok: i tylko jeden :baffled: ani mnie nie boli ani nic tylko jest siny :confused:
A może warto testa zrobic?;-)

Witam

Napisałam długiego posta i coś nacisnęłam i wszystko poszło.........
przepraszam nie dam rady pisać od początku ale się wkurzyłam :angry::angry:
Pozdrawiam
Ah, Kochana ja tez tak nieraz mam. Wściec się można.. człowiek tyle nastuka a potem to gdzieś "jakimś cudem";-)znika:-D

reklama
Ja tez tak mam że mi wszystko się wymarze dlatego ja powracam do postów na BB a potem jeszcze raz klikam odpowiedz i spowrotem sa zacytowane posty na które chciałam odpowiedzieć no ale najgorsze odnowa odpowiedzi pisać no cóż widocznie jest tu przy spacji jakiś klawisz(bo przeważnie tam gdzieś klikne)to mi wcina wszystko:dry:

LILU ZANIEPOKOJONA jeszcze raz zdrówka dla rodziców oby było wszystko dobrze:tak:

dzien-do-brrrrrrrrrry
wlasnie wrocilam z pracy, siadlam na dupsko i mi sie nic nie chce :baffled: Kochany moj M robi obiado/kolacje wiec ja moge troche nogi wyciagnac (byle nie za mocno bo sie muchy zleca :-))
Jak wam minol dzionek????

Hej Olesia!!

Odpoczywaj sobie po pracy, bo pewnie jutro od nowa...
Ja dzisiaj miałam dzien lenia, wczoraj byliśmy u znajomych na wódeczce i dzisiaj dochodze do siebie, ale właśnie jestem w trakcie prasowania:-)​

kochana nie wtykaj broń boże nigdzie patyczka. Jak najszybciej z tym do lekarza! Takie coś miałam i było to zapalenie ucha środkowego, nie można grzebać patyczkami i dostałam antybiotyk (najsilniejszy augumentin) + krople/zawiesina atekortin do ucha i oczu

juz mi przeszlo, dziekuje za rade i troske

Malwina:):) witamy BACK :-)

PM Olus milego opalania

Agniesia kuruj sie, a jak powtorzysz testa to wysylaj fotke, jeszcze raz GRATULUJE

Olica pewnie ze ci wybaczymy nieobecnosc, powrot M to wystarczajace wytlumaczenie.

Mari27 "Ps Zapomnialam u mnie @ ani sladu wiec pewnie trzeba bedzie wywolywac :(((((" przemawia przez ciebie pesymizm, a moze... sie udalo

Patrysia, dziwne jak bardzo zmieniaja sie nasze zapachowe upodobania w blogoslawionym stanie.

Lilu bardzo sie ciesze, ze z tata duzo lepiej, oby tak dalej 3mam kciuki.

Kingus zlosliwosc rzeczy martwych :baffled:

Witam wszystkie pozostale BBowiczki.

jutro wolne, odwalilam swoje w ten weekend
Ja od jutra mam bliźniaczki u siebie (przyjeeżdżają na tydzień). Więc skończy się spania do 10 i leniuchowanie, ale co tam uwielbiam dziewczynki więc jakoś to zniosę:-D A jeszcze muszę się przygotować do obrony, mam ją w przyszły poniedziałek i mój promotor wysłał mi 2 pytania, które mi zada, ale nie są to pytania ściśle z mojej pracy , więc coś tam muszę się pouczyć. Nie wiem też czy mojemu recenzentowi nie strzeli coś do głowy i nie zada jakiegoś pytania, a nie chciałabym wyjść na debila, co prawda promotor obiezywał, że zrobi tak, żeby tamten nie zadał żadnego pytania, ale to nigdy nie wiadomo...​

Agniesiak - wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie nic nowego- nie mialam was czasu podczytywac w weekend bo goscie sie nam zjechali i co?? 60 stron - szalenstwo. Wybaczcie ale nie przeczytam bo zanim skoncze to usne:tak::tak::-):-)
Bylismy dzis na pikniku lotniczym i nie wytrzymalam za dlugo - biedny synus nie mogl zostac do konca bo tak mi slabo bylo i musielismy sie wczesniej zmyc...
co slychac u was??

reklama
Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie. Kosiłam trawę, zrywałam truskawki i czereśnie, zrobilismy grilla - fajnie było..A było by bosko gdyby nie te piekące plecki i dekolt...
Obrona w środę...we wtorek spotkanie z promotorem - jeszcze mam nadzieję że poda nam jakies pytania bo jak nie to zwątpię...

Olapolap - TRZYMAM KCIUKI Z JUTRO!!!

Do góry