Andziu niby mowiea, ze "kochanego ciala nidgy nie za wiele"
Niby tak, ale mówią też, że "co za dużo to niezdrowo"

:-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andziu niby mowiea, ze "kochanego ciala nidgy nie za wiele"

:-):-)

:-) zarla bym jak swinka i wygladala jak Sabrina hahahahaahahahahaAndziu niby mowiea, ze "kochanego ciala nidgy nie za wiele"
tylko ze mam brzuch jakbym byla w 5 miesiacu ciazy albo zaraz po porodzie
moglo by to z brzucha przejsc na cycki 
Agniesiak ale miła niespodzianka,
MEGA GRATULACJE!!!
Witam się:-)
Agniesia kuruj sie, a jak powtorzysz testa to wysylaj fotke, jeszcze raz GRATULUJE
Agniesiak - wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agniesiak - jeszcze raz gratulacje
A tak swoją drogą - pzrejrzałam inne wątki i widziałam, żę na BB był wysyp fasolek - mam nadzieję, że to dobra passa i dalej będzie trwać:-)
AGNIESIAK85 - GRATULUJE
A co do testow to ja testu nie robiebo i tak wiem ze bedzie jedna kreska,wiec po co mam sobie nerwy szarpac
Tylko niech ta wredna @ przyjdzie !!!
![]()
:-):-):-) Jeszcze w to nie moge uwierzyc
dopiero za jakieś dwa tygodnie jak pójde do lekarza i zobaczę na monitorze mojego bejbiszonka to dopiero chyba uwierzę
troche to dziwnetak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczortroche to dziwne

tak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczortroche to dziwne

Mnie to raczej tak dwa dni, trzy przed @ i całymi dniami
Ja to w sumie nie wiem - wydaje mi się, że bolą mnie falami - czasami mocniej czasami wcale![]()

Dziękuję dziewczyny:-):-):-) Jeszcze w to nie moge uwierzyc
dopiero za jakieś dwa tygodnie jak pójde do lekarza i zobaczę na monitorze mojego bejbiszonka to dopiero chyba uwierzę
Kochana Lilu a może wredne @sko nie przyjdzie;-):-)
bo inaczej ktoregos dnia nie wytrzymam i nakope jej do dup...
hehe
tak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczortroche to dziwne

w brzuch jeszcze nie
ale mogłoby w cycki