reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Gosiu jak sie czujesz?
dzis bylo kiepsko bo duchota byla niemilosierna. Bylismy na pikniku lotniczym i musielismy sie wczesniej ewakuowac bo bym nie wytrzymala...slabo mi i duszno bylo...

Ja tam bym skakala z radosci jak by to byly dodatkowe kg ciazowe :tak:;-):-p

Ja jestem :-) a ja pijem sobie piwko :tak: juz drugie :-p
tylko to nie sa kilosy ciazowe tylko to co mi wlazlo w trakcie zachodzenia i brania lekarstw raczej...

reklama
poznawalismy Majorke na skuterach, bosko, nie jestem zwolenniczka motorow ale to zupelni inna bajka, mozna zatrzymac sie prawie wszedzie nawet na bardzo waskich serpentynowych drogach i wiechac gdzie samochody moga tylko pomarzyc. Polecam.
My Majorkę w zeszłym roku zwiedzaliśmy autem, niezapomniane wrażenia. Na motorze nigdy nie jeździłam, na skuterze tez nie, ale kiedyś na pewno spróbuję:tak:

Ja kiedys mieszkalam na Majorce przez 3 lata wiec widzielismy ja z auta bardzo czest ale mowie ci motor robi wielkie wrazenie, zapach, powiew wiatru i slonce, naprawde jesteM pod WIELKIM wrazeniem

reklama
Do góry