reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kinguś a jak Ty się czujesz??

Kroptusiu odezwij się:-)

OlaPM - stresujesz się?? Bo jeżeli tak to nie warto, będzie dobrze

Zaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...

reklama
ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
co to za dołki nie wolno sie dołować!! ja tez ani pracy nie mam ani dzieckanie mam tylko się obroniłam i nic z tego nie wynika :baffled::baffled:

jestes świetna dziewczyna i nie możesz sie dolować bo ze wszystkim sobie poradzisz :tak::tak:
Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać

Buziaki dla wszystkich!!
dla ciebie również duzy buziak *
baw sie dobrze z dziewczynkami :tak:
Zaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...
tak już odlicza dni do powrotu do domu ale jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie ja wypuszczą :tak:

OLAPOLAP JAK POSZŁO???

Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech:-D
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić:-D

Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój:-D

Kropeczko- gdzie jesteś??

Buziaki dla wszystkich!!

Dziekuje dla Ciebie równiez buziaczek:-)

A ja jem obiadek mmmmmmm zeberka cały czas za mną chodziły:-)
Oj cieplutko jest i to jak:-Dpo obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach:-p:-D

Kochana to jest niesamowite uczucie:-)

na pierwsza wizyte jeszcze nie jestem umówiona. Poczeka jeszcze ze dwa tygodnie.. bo teraz i tak nic by nie zobaczył:tak:

Poczekaj troszke:tak:Super masz do pozazdroszczenia,tez chciałaby byc,ale kiedys napewno bede:tak:

ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..

Nie smutaj sie:no:ja tez byłam bez pracy i mnie tez to denerwowało,a jesli chodzi o ciąze to tez mi trudno zajść w ciąże.Trzeba wierzyć,że się uda,wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie co ja mam ochote na morele czereśnie lub na gruszki ale takie które mają dużo soku co w całości można zjeść wogóle wszystko co soczyste i ma duuuużo soku:-)

Do góry