reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu pewnie że wytrzymasz ty jesteś silna...pełen podziw dla ciebie!

Lolitko napewno badania będą dobre i zabieg odbędzie się szybciutko...trzymam mocno kciuki!

reklama
No zobaczymy. Bede miala transfer tylko 1 zarodka co obniza szanse o 50%. No ale tak wybralam.....Kciuki mi beda bardzo potrzebne

wow to masz suer z tymi rozstępami:szok::-)ja się smarowałam i nie mam tak źle teraz też zaczne się smarować ciekawe jakie teraz mi wyskocza:dry:

moja mam na roztocza kurzu i bardzo czesto nei wiedzac o tym ladowalysmy w szpitalu, jest jak widac alergikiem...a teraz bierze leki codziennie, jak sie pogorszy to inhalacje z pulmicortu badz na szybkiego wziewy z flixocidu a jak nie pomaga to lekarz badz pogotowie...

Co do rozstepow, moja mama mowila ze tez nie miala wiec moze tez nie bede miec...i fakt, z Wika w ciazy tylko oliwka do kapieli a teraz nic, bo mam lenia i nie pamietam i poki co brzus taki na 32 tydzien :

picture8693.jpg

a rozstepy mam na cyckach bo mi sie kiedys ostro przytylo i juz zostalo pare :-p

lekarz nic nie mowi - decyzja nalezy do mnie. nie chce 2 zarodkow bo sa rozne komplikacje z potencjalna ciaza mnoga. 1szy raz chce 1 zarodek. dopiero jesli sie nie uda - to wtedy 2

Lolitko a może jednak zdecydujesz się na 2 zarodki...?! co mówi i radzi lekarz?

Kroptusia piekny ten twój brzuszek ja też taki chce!!!;-):tak:

juz niedlugo Slonce, jeszcze troszke cierpliwosci...podziwiam ja Ciebie za kolejne proby ale czego sie nie robi by miec fasolke, ja 3 lata tez walczylam/czekalam i w koncu sie udalo :-)

reklama
Do góry