reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla przez przypadek???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezła jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może samo to danio sie otworzyło bez twojej pomocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehhehhe
tez tak mysle ze przypadkiem sie sam nie otpwrzyl:-D:-D:-D:-D
a ja ze mialam ostatnio ceizkie dni(i mam) o pozwlilam sobie na mala paczke laysow
a co!

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie juz z godzine chodzi bo drziw mam otwarte i okna i wiatrak chodzi.moze sie troche przechldzi,albo pojde spac na dwor:-)

reklama
dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:

dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj solenizant juz sam sie obdarwoal.........

:-D
super brzusio:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok: najwazniejsze ze ma tapete na buzi a to ze smierdzi to chyba nie wazne:-D:-D:-D:-D

ja widzialam ja dzis na NK

no jak bysmy mogly zapomniec

to dobrze ze wszystko ok

SUPER

oj biedactwo szkoda mi go

No to jestem i ja m poszedl do garazu trenowac wiec ja mam czas:tak::tak::tak: mamy 2,5 tygodnia do urlopu a mu sie trenowac zachcialo :-D:-D:-D:-D my dzisiaj caly dzien spedzilismy w domu bo jakos oboje weny nie mielismy zeby sie gdzies wybrac rozlozylam Emily basenik na tarasie i dziewczyna byla zadowolona:tak::tak::tak:
no to Emily miala ubaw pewnie nie bardzo chciala wyjsc z baseniku :))
David chce dobrze sie prezentowac na plazy :))Kochana nie pomyslalas o tym :confused::-D
Oliwka już śpi od jakiś 15min :tak::tak::tak::tak::tak::tak: była już zmęczona,spała dziś tylko 1h a wybrykała się na maksa.jeszcze wieczorkiem jak uciekaliśmy przed burzą to przyszła do nas koleżanka z córeczką to wybawiły się razem że hej.i biły sie też :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
uuu dzieci jak dzieci bawia sie i sie bija :))
Twój trenuje a mój naprawia i jeździ motorem nieraz mam tego serdecznie dosyć i wkurza mnie to ale tak w sumie to przynajmniej nie zrzędzi bo nieraz to potrafi że ho ho.

Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.

A tak wo gulę to BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC :-):-):-)
wszystkiego najlepszego dla M
kochana dawaj cynk gdzie kupiłaś bębenek bo ja chcę kupić antkowi a nigdzie nie ma:no:a on wszystko co stuka w co można walić uwielbia:tak:a mi przy 3 rozdartych dzieci bębenka brakuje jak to mówi piotr nie mam już pomysłu na wczasy to chcę sobie darmówke w wariatkowie załatwić:-D:-D:-Da co wolno mi:-D:-D

to ja też się dołączam wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

u mnie antoszka śpi julka ogląda na zone club pojedynki kucharzy bo moję dziecię uwielbia programy kulinarnae:-Dkiedyś była piekielna kuchnia gordona ramzeja oglądała to z wypiekami:szok::szok::szok::szok: pietruszka gazety budowlane przegląda i jakieś poradniki z casto:szok::szok::szok:a ja mam chwilunie to wpadłam choć miałam prasować ale po pierwsze głowa mnie boli po drugie jest duszno 24 stopnie jeszcze na dworze po trzecie wcale mi się nie chce:-D
piekne wypunktowanie pewnie ze mi tez by sie nie chcialo przy 24st prasowac:-D
No to moje potworki juz spia:tak:Ja jestem po kolacji wiec moge troszke posiedziec:tak::tak:
Zaraz wciagne sobie jeszcze Danio bo mi sie przez przypadek otworzyło
no mi czasami tez sie samo cos otwiera dzis to bylo piwo:-D
komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D
przez 15 minut mozna byc niuezle pogryzionym mam nadzieje ze nie masz slodkiej krwi:-)

powinna starczyc Ci ta wstazka, piekny prezencik :))

dowikla przez przypadek???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezła jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może samo to danio sie otworzyło bez twojej pomocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki

HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki
dowikla każda wymówka jest dobra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wysłać faceta po mleko to kupi smietane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry