reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

ostatnio u tesciow w kalendarzu jakos 15 maj bodajrze zwrócił moja uwage a tam imieniny NADZIEJI :) hehe
i teraz jak maz mowi jakies imie ktore mi nie podoba sie to mowie ze moze Nadzieja :D i odrazu przestaje wymyslac narazie zostaje :)
PAWEŁ I GABRYSIA

reklama
Paweł dziś imieniny obchodzi :tak: Pawełki są fajne chłopaki;-) mój mąż jest Paweł i jest super!:tak:odpowiedzialny, dojrzały i przystojny (ale to rzecz gustu)

ehhehehe :-D znam to uczucie.... - tak przed połówkowym miałam, powtórka będzie pewnie w sierpniu - zanim się nie upewnimy, że to na pewno Sonieczka....;-)
Jutro mamy wlasnie polowkowe i 3D:-D
Mam nadzieje ze nasz Wiercik pokaze co ma miedzy nozkami:tak: i nie zawstydzi sie, bo nastepne usg to chyba ostatnie ok 33tc:tak:

Ehh dziewczyny widzę, że nie zrozumiałyśmy się :sorry2: Ale już mniejsza o to.
Czytałam ostatnio jakiś artykuł, że gdzieś w Szwecji bodajże rodzice dali córce na imię " Talula Does Hula From Hawaii":szok: Sąd odebrał im prawa rodzicielskie za głupotę...

reklama
Do góry