reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

I my mamy kolejną karteczkę - od Michalinki! Wielki buziak.
Mam nadzieję, że nasze dojdą, bo wysyłam na bieżąco:tak:(pocztę mam przy bloku:-p)

Żegnam się na chwilkę, bo woła mnie mount everest prasowania:baffled: (a Olgusia już śpi)

reklama
moje dziecię szaleje w łóżeczku a mama na necie - normalnie szok
duchota straszna i maruda straszna
nie chce cycusia:szok: więc chyba sam wolniutko rezygnuje
mąż w biznesach i tak sami sobie
a jutro rano dentysta - wreszcie się wezmę za ubytki pociążowe
Lenka, Zainab, Szymuś - karteczki dotrą ale niestety z opóźnieniem za co jeszcze raz przepraszamy

Tosika...Gdów to mniej więcej tam gdzie my mamy zjazd:-):-):-):tak::tak::tak:...to super...bo całkiem niedaleko nas:tak:;-)
uffff. wkońcu jakaś poprawa pogody...tzn lepiej się oddycha...my z Łuckiem spalismy tyle co Ika w dzień czyli 3 godzinki:szok::szok::szok:
no cóż...

post grunt ze wyspani:-)
moj pierworodny dalej walczy - masakra
kasiu mam zamiar robić to samo czyli wieczór z żelazkiem - ale piwko dla ochłody (bezalkoholowe, zimne )

Hehehehe.........to jest nasz zdobywających ośmiotysięczniki prasowania więcej:tak: właśnie się szykuję do batalii z ciuchami:baffled: Ile tego jest - nawet najstarsi górale nie wiedzą, No to wioooooooooooooooo:-D Powodzenia:tak:

reklama
Do góry