reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jak sa dwie krechy to juz raczej tak zostanie i jak masz luteine czy duphaston, jezeli mialas, to dzwon do gina i zapytaj czy masz brac bo nie wiem czy pamietasz ale ja mialam brac duphaston az do testu i jak beda dwie krechy to brac dwa razy dziennie i sie zglosic do niego...

ano teraz top jest ok, swieza, wyspana ale poczekaj do ok 16 to padne jak zmieta stowka:-):-):-):tak::tak:

tez mialam z allegro i takie kupione hurtem wiec myslalam ze feralne i tez po 3 latach staran stwierdzilam ze bez badan nasienia czy przy problemach mojego M, ktoremu lekarz powiedzial ze dzieci miec nie bedzie nie wierzylam...wiec poszlam do apteki po inny test :-) po czym wrocilam za pare godzin po jeszcze inny a baby na mnie w aptece :baffled::baffled::confused::confused: a ja do nich ze zrobilam test i sa II kreski tyle ze ta 2 ledwo widoczna a te ze to CIAZA a ja ze niemozliwe bo 3 lata i nic...a te w smiech ze mozliwe ... ja na to ze chce innej firmy :-p i mam te testy do dzis chyba z 5
O kurczątko :-D wyobraziłam sobie miny tych babek z apteki :-D:-D:-D
hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....
No jak nie możesz JAK JESTEŚ :-):-):tak::tak:

reklama
No własnie nic nie napisała i zostawiajac nas w tej niepewności pojechała sobie na działeczke sie opalać

A to....noooo nie napisze Malpa, ale czlowiek tu rano w szlachroku ze spiochami w oczach i kopiacym synkiem slenczy czekajac na nowiny a ta poszla sie opalac :-) ale tempke ma b. ladna porownywalam z jej poprzednim wykresem i nie miala takiej a tu skok i sie trzyma...no i moze ta owu byla okolicach jak patrze na wykres 20dc ale ff nie wyznaczyl bo pewnie zaznacza ze bierze luteine a ta podwyzsza tempke...no nic czekamy :-)
hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....
idz sobie do apteki po quick view czy inny konkretny i sama zobaczysz ze bedzie tez cien, u mnie na tym tescie z dzidziusiem lepiej bylo widac :-) wiem ze abstrakcja szczegolnie jak sie dlugo starasz, ja bylam w takiej flustracji ze nie wierzylam ze kiedys zobacze NIE JA bo @ przychodzila jak w pysk strzelil 14-15 dpo...az tu nagle w cyklu kiedy nie bylo przytulanek BACH wiec rozumiem Cie ale uwierz starej bywalczymi bo mam dowod ktory mnie niemilosiernie kopie od 5 nad ranem i przekreca tak ze pupe wypycha, brzuch mi z boku sterczy :-)

Hhhhmm, a u mnie jest tak,mierzone o 5 rano:
28dc-36,9
29dc-36,8
30dc-36,8
Jeśli miałabym dostać @ a mam cykle między 30 a 34 dni to na ile przed @ i o ile stopni spadnie temperatura?

teraz sie nie mogę wogóle skupić na nauce..... :-( a wogóle to co chwile chodzę sprawdzac do okna czy moje autko stoi :-D wczoraj tak stałam i nie mogłam uwierzyc że mam swoje auto..... a dzis...... eh....... ta niepewność jest straszna....
no nic... juz nie zanudzam.....
ide się coś pouczyc ... chociaż nie wiem czy zdołam.....

A to....noooo nie napisze Malpa, ale czlowiek tu rano w szlachroku ze spiochami w oczach i kopiacym synkiem slenczy czekajac na nowiny a ta poszla sie opalac :-) ale tempke ma b. ladna porownywalam z jej poprzednim wykresem i nie miala takiej a tu skok i sie trzyma...no i moze ta owu byla okolicach jak patrze na wykres 20dc ale ff nie wyznaczyl bo pewnie zaznacza ze bierze luteine a ta podwyzsza tempke...no nic czekamy :-)
No faktycznie temperaturę ma ładniutka :-D

Hhhhmm, a u mnie jest tak,mierzone o 5 rano:
28dc-36,9
29dc-36,8
30dc-36,8
Jeśli miałabym dostać @ a mam cykle między 30 a 34 dni to na ile przed @ i o ile stopni spadnie temperatura?

Tego Ci Madzia nikt nie powie :-) bo to sprawa INDYWIDUALNA i musisz sama poznac swoj organizm u mnie bylo tak ze tempka spadala w dniu kiedy miala byc @ na 36,7 gdzies kolo tego czasem 36,8...z 37-37,1 czyli juz wiedzialam...bylo tak ze czasem zaczela spadac juz 2 dni przed stopniowo...36,9, ...36,8 .....36,7 i @...a w cyklu kiedy zaszlam poprostu nie spadla i utrzymala sie na poziomie 36,9-37

reklama
Do góry