badaicka
Paulusia i Filipek
Jak sa dwie krechy to juz raczej tak zostanie i jak masz luteine czy duphaston, jezeli mialas, to dzwon do gina i zapytaj czy masz brac bo nie wiem czy pamietasz ale ja mialam brac duphaston az do testu i jak beda dwie krechy to brac dwa razy dziennie i sie zglosic do niego...
ano teraz top jest ok, swieza, wyspana ale poczekaj do ok 16 to padne jak zmieta stowka:-):-):-)![]()
O kurczątkotez mialam z allegro i takie kupione hurtem wiec myslalam ze feralne i tez po 3 latach staran stwierdzilam ze bez badan nasienia czy przy problemach mojego M, ktoremu lekarz powiedzial ze dzieci miec nie bedzie nie wierzylam...wiec poszlam do apteki po inny test :-) po czym wrocilam za pare godzin po jeszcze inny a baby na mnie w aptecea ja do nich ze zrobilam test i sa II kreski tyle ze ta 2 ledwo widoczna a te ze to CIAZA a ja ze niemozliwe bo 3 lata i nic...a te w smiech ze mozliwe ... ja na to ze chce innej firmy
i mam te testy do dzis chyba z 5

No jak nie możesz JAK JESTEŚ :-):-)hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....