reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBKA
Jak mi sie uda to pojde mlodego zapisac w tym tygodniu a jak nie to w poniedzialek:tak:I w razie jakby mi nie dali listy to napisze do Ciebie;-):-)
Z gory wielkie dzieki:tak::tak::tak:

jasne nie ma problemu.

Na przecinki u mnie cukier waniliowy nie działa, ale przeczytałam gdzieś że cytryna też odstrasza i kupię jakiś odświeżacz cytr. w żelu.
A co do zamknietego to nie wiem czy dałabym radę nawet i też sie nie zastanawiam o czym piszecie bo tu ledwo nadążam czytać:-):-):-)
Zreszta jestem tu nowa bo zanim znalazłam ten wątek to minęło sporo czasu:sorry2:

ja uzywam rajda do gniazdka i wszelkie komary i meszki po nim padaja:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dowikluś to jak chcesz to ci zaraz przepiszę julki listę...tylko ksiązki mogą być inne:confused:
To dawaj MALINUS tez:tak::tak::tak:
Przynajmniej zorientuje sie mniej wiecej ile kasy bede musiala wydac:tak:
No i plusem bedzie dla mnie to ze za zerowke w szkole sie chyba nie placi prawda:confused:A w przedszkolu musialabym od wrzesnia placic juz 100% bo mlody nie ma juz zasilku pielegnacyjnego

To dawaj MALINUS tez:tak::tak::tak:
Przynajmniej zorientuje sie mniej wiecej ile kasy bede musiala wydac:tak:
No i plusem bedzie dla mnie to ze za zerowke w szkole sie chyba nie placi prawda:confused:A w przedszkolu musialabym od wrzesnia placic juz 100% bo mlody nie ma juz zasilku pielegnacyjnego

tylko komitet ale tez nie jest obowiazowy teoretycznie.
tyle ze krocej bo 4,5godz czy 4

Aha:tak::tak::tak:
No ale mi to w sumie bez znaczenia czy odbiore Go o 13 czy o 15 poki siedze w domku:-)
A pozniej to chyba mozna do swietlicy zapisac

tak
oj wierz mize ze to czy odbierzesz dziecko kiedy zdazysz w przedszkolu a to ze masz byc punkt np13 w szkole to jest duza roznica.ja zawsze do szkoly w biegu!!!!!!!!!!!!111
Paulina sie juz nauczyla ze jak mnie nie ma w szatni to od razu idzie na swietlice i tam czeka.nieraz mialam pol godz spoznienia:baffled:

tak
oj wierz mize ze to czy odbierzesz dziecko kiedy zdazysz w przedszkolu a to ze masz byc punkt np13 w szkole to jest duza roznica.ja zawsze do szkoly w biegu!!!!!!!!!!!!111
Paulina sie juz nauczyla ze jak mnie nie ma w szatni to od razu idzie na swietlice i tam czeka.nieraz mialam pol godz spoznienia:baffled:
ANABUBKA
Bo Ty masz daleko do szkoly
A ja w sumie pojde tak z 10 minut spacerkiem:tak::tak::tak:

Chyba mi sie ktoras dziewcznka obudzila juz bo slysze jakeis grajace zabawki,ale poki nie placza to nie ide do nich:-D:-D:-D

reklama
Do góry