reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego kolorowego, słodkiego, dziecinnego dla naszych 7-miesieczniaków przystojniaków : Olusia, Alanka i Mateuszka.....rośnijce zdrowo mamusiom swoim i dajcie im czasem popalic, zeby wiedziały ,ze Was mają:*:*:*:*1000-ce buziaczków;*

No i znowu wykorzystam Kanusię;-)

100 latek kochani i dużo zdrówka :tak::tak::tak::tak:

mamuśki

ale miałam sen, wiec tak, śniło mi się ze my wszystkie pojechaliśmy do blizniaczka, bo ona nas zaprosiła na 30urodziny swojego męża:-D:-D:-D:-Dbyłyśmy bez dzieciaczków:szok::szok::szok:jedzenia było tyle, ze blizniaczek kazdej spakowala jeszcze cos do domu ;-);-);-)a ubrane bylysmy tylko w strojach kapielowych:szok::szok::szok::-D:-D:-D, a dalej juz nic nie pamietam:-):-):-)​

Oj mamusia a cz Twoje sny są prorocze?:-D:-D:-D

Dzisiaj zamierzam gruntownie posprzątać mieszkanko, bo aż mi wstyd:no: taki bałagan.
Co prawda nie wiem, czy dam radę, bo już jestem mokra a tylko w klawiaturę stukam;-), ale próbować zamierzam:-D
no ja też muszę sobie coś takiego postanowic bo wkońcu mąż wóci i zapyta się "coś ty babo robiła przez cały tydzień?"

A wogóle to dzień dobry:tak::tak::tak:

reklama
Kochane upał mnie wykańcza
do tego miałam od poniedziałku niespodziewana wizyte bo w mym ciasnym mieszkanku gosciłam wujka ktory sopoza Krakowa i fura mu sie zepsuła, wujek fajny ale i tak urwanie głowy było na szczescie juz pojechał
Tomek daje w kosc, znalazłam mu nawet wyjazd nad morze sprawdzony, ale to organiauja ksieza i codziennie msza. wiec młody nie chce jechac :no:
Pati nie szaleje straszliwie, ale tez marudna, dzis po południu szczególnie mysle ze ten upał najbardziej ja denerwuje.
Jutro rano idziemy na EEG dopoiero teraz termin mamy po tej akcji z połowy maja
kiedy sie tak strasznie płacem zanosiła ze azs do neurologa poszłam.

Buziaki dla wszystkich solenizantów !!!

Dobranoc
Bieeedny,codziennie msza...:-D:-D
Mnie tez raz wymyslili ze wysla na taka wycieczke,tez kombinowalam jak kon pod gore,coby tu zrobic zeby nie pojechac tam,ale i tak gdzies pojechac:-D:-D...
My rowniez skladamy serdeczne zyczenia wszystkim dzisiejszym solenizantom!!!
I dzien dobry kochane,o dziwo i my juz na nogach:szok::-D

Witam serdecznie w ten upalny dzionek,moja coreczka ma na dole zabka,dziewczyny mam takie pytanie czy Wasze szkaraby tez sie tak wciekaja moja to w lozeczku tak sie zuca ze az sie trzesie,w wozku nie ma mowy jej trzymac bo wyleci z niego na lozku to samo ciesze sie ze mam tak zwawe dziecko ale boje sie ze zrobi sobie krzywde
Ja już wcześniej pisałam,że i mój cuda ze sobą wyczynia.

Pyszny banan - oto ja
chyba każdy już mnie zna :-D
każdy chłopczyk i dziewczynka
Niemiec, Polak oraz Chinka :-D
Jestem długi i żółciutki
zjedz mnie - dobre będą skutki :tak:
witaminki w sobie mam
Tobie także kilka także dam :tak::tak:
Będziesz duży i zdrowiutki
oraz zawsze wesolutki

To tak na szybko wymyśliłam, wiem że niezbyt ambitnie :zawstydzona/y:
Mnie się podoba. Super!

Mopku trzymam kciuki!

I najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów!

U nas nocka nieciekawa, albo to upał albo ząbeczki. Pobudka co godzinkę bez mała i cycuś. On dobry na wszystko - takie podejście ma przynajmniej mój synek. Dziś chyba troszkęprzyjaźniejsza pogoda ale dzieć niestety marudny.

Mamusia - super sen, uśmiałam się.

A ja właśnie szukam kostiumu dwuczęściowego z bikini wiązanym na szyji, nie na ramiączka. Może coś ładnego rzuci wam sięw oczka.

Pozdrawiamy cieplutko i chłodniejszego dnia wam rzyczę.

Witajcie u nas nocka okejasnie :tak::tak::tak: o 3 jakies grzmoty bylo slychac ale burza przeszla bokiem uffffffff dzis narazie chmurki ale ciepelko wiec ide do lekarza gdyz Fifowi jakies place tzn takie male plamki brzoskwiniowe wyskoczyly na plecach:szok::szok::szok:

wczoraj popoludniu byl u nas deszczyk i taka ulge przyniosl ze jak wyszlismy wieczorkiem na dwor to az sie nie chcialo wracac do tych 4 scian:-:)-:)-:)-(

Lilac pojedz sobie do manufaktury albo do gaerii tam jest Calzedonia i maja zajefajny wybor kostiumow kapielowych mozesz sobie dowolnie dobierac doly i gore:tak::tak::tak: ja mam kilka kostiumow z tamtad i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:

cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam:confused::confused:

Witajcie u nas nocka okejasnie :tak::tak::tak: o 3 jakies grzmoty bylo slychac ale burza przeszla bokiem uffffffff dzis narazie chmurki ale ciepelko wiec ide do lekarza gdyz Fifowi jakies place tzn takie male plamki brzoskwiniowe wyskoczyly na plecach:szok::szok::szok:

wczoraj popoludniu byl u nas deszczyk i taka ulge przyniosl ze jak wyszlismy wieczorkiem na dwor to az sie nie chcialo wracac do tych 4 scian:-:)-:)-:)-(

Lilac pojedz sobie do manufaktury albo do gaerii tam jest Calzedonia i maja zajefajny wybor kostiumow kapielowych mozesz sobie dowolnie dobierac doly i gore:tak::tak::tak: ja mam kilka kostiumow z tamtad i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:

cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam:confused::confused:

Tygrysie u nas w nocy strasznie lało naszczęście. Troszkę inne powietrze po tym deszczu.
I dzięki za ten pomysł, zupełnie zapomniałam, że manufakura pod nosem i awaj latam po sklepiczkach. Chyba na takie wieeelkie bimbały też coś tam znajdę.

Tygrysie u nas w nocy strasznie lało naszczęście. Troszkę inne powietrze po tym deszczu.
I dzięki za ten pomysł, zupełnie zapomniałam, że manufakura pod nosem i awaj latam po sklepiczkach. Chyba na takie wieeelkie bimbały też coś tam znajdę.
maja nawet rozmiar stanika 6 czyli odpowiednik F;-) i do tego mozna sobie dobrac majteczki mniejsze np S:tak::tak::tak:
no deszczyk byl w nocy ale slyszalas te grzmoty w oddali??? walil jeden piorun za drugim:szok::szok::szok:
sluchajcie dziewczynki moje kochane co polecacie do pozbycia sie starej plamy z dywanu??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry