Eve84
2 lata przerwy.....
oj sie chyba tam do ciebie pofatyguje i sklepie ten tyleczek na kwasne jablko!Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów.....Dziękuje za wsparcie...

a tak jak powiedziala Nektarynka temp potrafi spasc a na drugi dzien poszybowac do gory ze ci kopara opadnie! a blada kreska to zawsze kreska wiec nie kracz! poogladaj wykresy na 28dni ile ja juz razy tam widzialam taka sytuacje!

oj sie nalatasz bidulkonajgorsze jest to ze wujek w innym szpitalu (15 km od mojej miejscowosci) brat tu na miejscu ale jak sie chce obu obskoczyc to troche schodzi.. a teraz wszystko owoce na dzialce trzeba zbierac przerobic masakra.. nalepiej polozyc sie obok nich i niech sie dzieje wola nieba..

dosyć szybko sie przyzwyczailam moze ze 2 dni obcieral ale daja taki bialy plastyczny wosk do formowania zeby sobie na klamerki nakleic wrazie co wiec jest slicznie :-) jedyny i uciazliwy problem to klopot z jedzeniem! :-(Cześć Słoneczka moje
Eve, jak tam aparat?? Bardzo przeszkadza??
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki![]()