reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale mnie obgadalyscie, juz wiem czemu taka czerwona z tej dzialki wrocilam :-D Nie kochane, testu nie zrobilam, mysle zeby jutro zrobic, ale same rozumiecie, ze wcale nie mam na to ochoty - to znaczy z jednej strony bym chciala, ale z drugiej... nie chce tego rozczarowania :baffled::-( Znacie to, wiecie jak jest...
:szok:
GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D

Marzenixx - GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D
dziekuje dziewczyny po ciuchutku.....:zawstydzona/y:

olapolap rób jutro teściorka bo masz piękna tempke :tak:

Jeszcze propos odwiedzania domów dziecka, czy wiecie, że dzieci czują kto chce kochać, wiecie, że każdorazowo jak ktoś przychodzi do domu dziecka i coś przynosi, siedzi z tymi dzieciakami, to takie dzieci zastanawiają się, czy ten pan, ta pani będzie moim rodzicem. te dzieciaki, przeżywają wtenczas kolejną nutę niespełnionej nadziei.
Wiem co nieco o tym:-(

Bernadko-jak mam kochanie-jest juz w domu?
poza tym:
-witam sie po przerwie:tak:
-nie mam pojecia co u kogo i nie zdolam nadrobic:no:
-pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane:-)-pamieta mnie tu ktos jeszcze?
no nareszcie jesteś Kropeczko a już wypytywałam kiedys o ciebie :tak:
mamunia jutro wraca do doku :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
doczytałam ze Twoje kolanko dalej daje sie we znaki więc 3mam kciuki żeby sie szybko znalazl sposób skuteczny na wyleczenie i na rozpoczęcie staranek

buziak dla ciebie kochana *
Dziewczyny nie piszcie o domach dziecka bo siedze i wyje doslownie az sie zanosze :-:)-( ja nie potrafie patrzec na patologie,
ja też jestem na cos takiego wyczólona i często płacze oglądając akie programy czy słuchając o takich biednych dzieciach

Ale mnie obgadalyscie, juz wiem czemu taka czerwona z tej dzialki wrocilam :-D Nie kochane, testu nie zrobilam, mysle zeby jutro zrobic, ale same rozumiecie, ze wcale nie mam na to ochoty - to znaczy z jednej strony bym chciala, ale z drugiej... nie chce tego rozczarowania :baffled::-( Znacie to, wiecie jak jest...
zrób testa bo mi tu na fasolkę wygląda 3mam kciuki w takim razie

Tez juz gdzies o tym slyszalam.Tymczasem do tej pory utrzymywala sie opinia o tym by robic to co kilka (najlepiej dwa dni).jak jest naprawde trudno powiedziec,ale juz gdzies czytalam na forum ze niektore pary ,mimo zakazu lekarza,robily to codziennie i im sie udalo.Ja tez nie ograniczylam sie do co drugiego ,trzeciego dnia,a mimo wszystko nici z ciazy.po raz kolejny...:-(

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
jeeee jupi.. gratulacje marzenia..
Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))

gratulacje pani magister.. to teraz zamiast PW mamy pisac Pani mgr PM? gratulacje jeszcze raz

kochane laseczki jajniki to mnie tak dzis naparzaja ze wykorkuje zaraz..

brat wyladowal w szpitalu.. wycinali mu wyrostek.. wujka mam w szpitalu od jakiegos czasu.. nowotwor.. masakra nie mam czasu podrapac sie po glowie.. czeresnie u tesciow zbieralismy trzeba bylo je przerobic jutro na nasza dzialke bo wisnie zaczynaja dojrzewac.. masakra..

Pozdrawiam..
jutro znow zajrze

reklama
Czesc dziewczynki,

Tak jak mnie namowilyscie, zrobilam tescik - jedna kreska. Nie wiem co myslec, niby cykle mam bezowulacyjne, ale tylko dwa razy zdarzylo mi sie, ze @ nie przylazla w czasie brania luteiny, a normalnie dostaje ja okolo 7-9 dnia brania. Nie wiem co zrobic... tzn wiem, ze bedziecie mnie namawiac na bete... i powinnam moze zrobic, ale jakos w to wszystko nie wierze :baffled: Moze po prostu powinnam odstawic luteine na 3 dni i zobaczyc co sie stanie... A w nocy snilo mi sie, ze robilam dwa testy, widzialam dwie grube krechy x2... Ehh nawet wczoraj tak bardzo nie posmutnialam jak niespodziewanie spotkalismy znajomych - dziewczyna w 8 miesiacu :baffled::baffled::baffled: Nie lubie testowac, naprawde, dla mnie to jest przykrosc i jak porazka - nigdy potem nie mowie o tym M....

Do góry