reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Doberek ;-)

no jaki nas zaszczyt kopnoł Pani i Władczyny przylazla! :-D:-D:-D:-D:-D Witam :-) a no mam otwieracz :dry: na zębolach ehhh... a zmusila mnie do tego estetyka a raczej szkoda mi bylo ludzi ktorzy patrzyli sie jak sie usmiecham a potem krecilo im sie w glowie :-D

Dziubasku głowa do gory ja zdalam za 3 razem .... i co dooopa teraz nie jezdze (mialam na 5 lat i wlasnie przedlużam) i ty zdasz :-)

Już Kopciuszku ty moj kciuku zacisnięte! :-)

Marzenko i jak tam przyszla @?? :sorry2: (pytanie retoryczne:-))

Olapolap jak dzisiaj temp? robilas testa?

a ja wczoraj padlam jak zabita o 19ej do wyrka czulam sie okropnie ... obudzilam sie o 22ej i spac nie moglam uwielbiam to!! :dry: zęby mnie dzisiaj napitalaja bezlitośnie! i chyba bede bez neta na weekend bo moj M. (piedola jedna) niechcacy skaskowal z kompa oprogramowanie od modema! a po ponownym zainstalowaniu cos nie dziala .... wrrrrr.... :baffled:
a pro po mojego cud miod nietypowego wykresu mam dzisiaj spadek i to spory :dry:

Mam nadzieje,że sie uda następnym razem;-)

Marzenix wynocha na betę bo my tu dostaniemy nerwicy przy Tobie - przez cały weekend tak się będziesz męczyć?

DZIEŃ DOBRY:-)

GRATULUJE i ślicznie fasolka w sumie już dzidzia rośnie:-)

hehe dobry tekst ja już oczy bo myślałam że fasolka jest:-Dale super super teraz tylko serduszkować:-)

tak myślałam po sms że coś nie tak ale nie martw się nie teraz to następnym razem;-)a jak tam wyniki plemniczków bo wczoraj tez byliście na omówieniu ich;-)

nie mam słów:no::no::no:bardzo nieładnie z takim tekstem :sorry2:ale wiesz z drugiej strony wiesz tak mówią ludzie nie wiedzą że się staracie dlatego tak powiedziano fakt może za ostro tylko wiesz np.u mnie też są takie osoby które pytały sie mojego M kuzynkia kiedy staranka o dzidziusia bo po co czekać i wiesz moja szwagierka nie miała nic złego na myśli czy wogóle obraźliwie nie pytała sie tylko ogólnie kiedy chcą dzidzusia i wiesz na takie pytania za bardzo nie można reagować az z taką wściekłością bo wiedz że oni o niczym nie wiedzą co skąd mogą wiedzieć ze akurat was obraża (chociaz tym tekstem to samo za siebie mówi) ale wiesz chodzi mi o to że nie jedna może osoba się spytać co nie smutaj się jak to usłyszysz tak to juz jest że ludzie poprostu pytaja bo też nie wiedzą ze już staracie się :sorry2:

no faktycznie spadła ale nie smutaj się jeszcze tempka tempką a @ jest @ tzn.nie ma jej jest szansa;-)

a ja mam tego dnia wizyte u ginekologa:-)

Bylismy i jest wszystko w porządku.Mamy starac sie az do skutku;-):tak:

O Hania może Ty Marzence przetłumaczysz,że jak są dwie krechy na teście to jest w ciaży bo Ona twierdzi,ze NIE!!! I czeka na @:baffled:
mi chyba nikt nie przetlumaczy :sorry2: co jakis czas patrze na te testy gdzie sa bladzienkie kreseczki i sobie myśle no przeciez są! to przeciez musi znaczyc ciąze..... wczesniej nigdy nie bylo nawet cienia cienia..... a za chwile brzuch boli i sie mysle, ze to nieprawda pewnie zaraz @ przykezie i bede miala jakby ktos mi w morde strzelił i przenigdy nie kupie testów z allegro! a zreszta ja nie wyobrazam sobie ze jestem w ciązy , dla mnie to abstrakcja jak nie wiem.....:sorry2:

reklama
:-)Dzien Dobry:-):-):-).

Olesia co to za smuty co to za depresja przeciez my wszystkie silne babki jestesmy. A tak na serio ja Cie rozumiem i nie przepraszaj ze masz gorszy dzien. Kazda z nas tak ma po prostu. Ale jak sama wiesz to mija i po takim dolku nabieramy nowej sily do walki. Widzisz a z facetami to tak jest ze oni tez chca dziecko a jak co do czego to nawet witamin regularnie nie potrafia lykac. Ja kupuje nam takie zestawy dla faceta i kobitki (Sanatogen Pronatal tam sa dwie buteleczki rozowa dla mie i srebrna dla M.) I tez ja swoja skonczylam (30 tabletek)potem bralam plussza z zelazem(25 tabletak) zeby poprawic morfologie teraz biore jeszcze inne witaminy plus kwas foliowy a moj M wciaz ma jeszcze 8 tabletek w pudeleczku. I tez czuje ze czeka nas rozmowa. Ale uwierz mi to nie znaczy ze on nie chce czy sie nie stara oni po prostu tak maja. :confused::confused::confused:. Nie smuc sie wiec bedzie dobrze musi byc.

Marzenko uwierzylas juz? :happy2::happy2::happy2:

Kingus trzymam kciuki za wizyte u ginki dzis.

Madzia jak wyniki meza? Jutro dzien wyjazdu jak sie czujesz?

U nas troche chlodniej dzis tzn nie ma slonca ale jest duszno w nocy padal deszcz. Ja sie biore zaraz za sprzatanie bo jutro mamy gosci. Brzuch mnie nadal napiernicza juz 3 dzien. Wykoncze sie. Pozdrawiam Was wszystkie. Do potem:-D:-D:-D.

Wyniki sa super,a co do wyjazdu to mam stracha tak daleko jechac:tak::-);-)

Do góry