reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wpadlam przy kawce
duza oglada bajke a mla a sie kreci w lozeczku.mam nadzieje ze zaraz usnie bo sie pozniej na plotki wybieram do psiapsioly z dziewczynami-byla terpeutka Pauliny
to dobrez ze sie poczul
dowikla a Ty w koncu pracujesz czy nie?
duza oglada bajke a mla a sie kreci w lozeczku.mam nadzieje ze zaraz usnie bo sie pozniej na plotki wybieram do psiapsioly z dziewczynami-byla terpeutka Pauliny
aga śliczne te sandalki emili
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babcina szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupiale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu
![]()
to dobrez ze sie poczul

dowikla a Ty w koncu pracujesz czy nie?
anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja mam lenia hehehe wiec Dowikla nie dziwne ze nie chce Ci sie schodzic
Na allegro nic ciekawego nie maja
Jak w Pl nic nie znajde to zamowie te druga

Na allegro nic ciekawego nie maja
Jak w Pl nic nie znajde to zamowie te druga
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
u mnie przyjemne 27stopni i fajny wiaterek itroche chmurek niegroznych.prawdziwy lipeic
ide zupe gotowac bo zaraz cala woda mi wyparuje

ide zupe gotowac bo zaraz cala woda mi wyparuje

u mnie tez ciepelko ale jak bedzie potem to nie wiem,,,
wolalabym zeby bylo cieplo co wyjdzie sie jeszcze troche na sloneczko :-)
obiad juz sie dokancza tzn ziemniaczki sie gotuja... poczekam az maly wtsanie i zjemy razem obaidek i pojdziemy
wolalabym zeby bylo cieplo co wyjdzie sie jeszcze troche na sloneczko :-)
obiad juz sie dokancza tzn ziemniaczki sie gotuja... poczekam az maly wtsanie i zjemy razem obaidek i pojdziemy

ANABUBKA
Na razie siedze w domku
Jak jutro bedzie ładnie i cieplo to zniose Im basenik na podworko i kocyk i bedziemy sie mega lenic:-);-)
A dzisiaj posprzatałam sobie kuchnie a teraz Dominik wyleguje sie na balkonie z M

Na razie siedze w domku

Jak jutro bedzie ładnie i cieplo to zniose Im basenik na podworko i kocyk i bedziemy sie mega lenic:-);-)
A dzisiaj posprzatałam sobie kuchnie a teraz Dominik wyleguje sie na balkonie z M

reklama
Podziel się: