reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi tez podoba sie ta druga:tak::tak::tak:

Dziewczynki spia a Dominik wyciaga mnie na podworko:szok:Ale jakos nie chce mi sie z NIm schodzic:baffled:

reklama
wpadlam przy kawce;)
duza oglada bajke a mla a sie kreci w lozeczku.mam nadzieje ze zaraz usnie bo sie pozniej na plotki wybieram do psiapsioly z dziewczynami-byla terpeutka Pauliny

aga śliczne te sandalki emili:tak::tak::tak::tak:
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babci:wściekła/y:na szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte:no:
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupi:tak::tak::tak:ale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu:tak:

to dobrez ze sie poczul:tak:

dowikla a Ty w koncu pracujesz czy nie?

u mnie tez ciepelko ale jak bedzie potem to nie wiem,,,
wolalabym zeby bylo cieplo co wyjdzie sie jeszcze troche na sloneczko :-)
obiad juz sie dokancza tzn ziemniaczki sie gotuja... poczekam az maly wtsanie i zjemy razem obaidek i pojdziemy :-D

ANABUBKA
Na razie siedze w domku:tak:

Jak jutro bedzie ładnie i cieplo to zniose Im basenik na podworko i kocyk i bedziemy sie mega lenic:-);-)
A dzisiaj posprzatałam sobie kuchnie a teraz Dominik wyleguje sie na balkonie z M:tak::tak::tak:

ja juz dziewczyny nie moge sie odczekac kiedy pojde do mamy mieszkac jak ich nie bedzie...
oj 2 tyg spokoju
jeszcze trzeba poczekac moze pojde juz 10 :tak:

reklama
Do góry