martyna222
udało się ! :)
Strasznie mi przykro! przytulam!Martynko ZAJEFAJNE TE EMOTY
A DO MNIE PRZYLAZŁA @ :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro! przytulam!Martynko ZAJEFAJNE TE EMOTY
ojoj przytulam!!!A DO MNIE PRZYLAZŁA @ :-(
wiem ze jestem irytująca ale betka bedzie w poniedzialek iec juz spokoj :***:-)Oj kochana ja jestem cierpliwa kobieta ale zaczynasz testowac moja cierpliwosc, masz szczescie, ze ja w UK bo zaprowadzila bym cie na ta bete osobiscie![]()
teraz to sie usmialam na głos sama do sibie hahahhahaMarzenix ty się przyzwyczajaj jak chcesz dwójką to proszę![]()
![]()
dziekuje slonko i udanego weekendu!!!Dobra dziewuszki ja sie zegnam i z racji tego ze nie wiem czy mi net w lepiance ruszy to zycze milego weekenda i owocnych staranek i do przeczytania we wotrek (poniedzialek mam wolny) no chyba ze mi net bedzie dzialal to sie mnie nie pozbedziecie
Marzenko ściskam kciuki za oborne!!!! :-) i za II :-)
widzę że zaczynasz wierzyć....