reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

tez mi sie podobaja:-D

przytulam magdusiu :sorry2::sorry2:

Strasznie mi przykro! przytulam!

Ooooooooo jak przykro :baffled: witaj w klubie. U mnie prawie juz PO. Kochana glowa do gory juz za pare dni znowu sie bedziemy bzykac az do bolu i sie uda :)
Ehh!
Dziekuje Wam Kochane

Ale nie ma tego złego....
nowy cykl nowe staranka,nie nastawiałam sie wcale ze w tym cyklu się uda :baffled: Nie mam takiego szczęścia w życiu...;-)
Hmmm tylko te moje cykle mnie tak nerwią-wwwwrrrrrrrrr
Poprzedni miałam 34 dni a teraz 31-eeehhhhh wiec owu była szybciej niz między 19 a 21 dniem :baffled: tylko patrząc na śluz wydawało mi sie inaczej-eeeee
No nic @ sie skończy to bedziemy znowu fikać :tak:

reklama
widzę że zaczynasz wierzyć....
Bebe46.gif
,

heheh czasami :-D

Olesiu nie wiem , nie potrafie ci pomoc....

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

ja w niedziele idę do koleżanki która urodziła w zeszłą sobotę synka... jadę jutro po jakiś prezent dla małego... i normalnie nie mogę się doczekać! widziałam zdjęcia i jest piekny!

reklama
Kochanie ja nie mam pojecia bo my to tak symbolicznie rocznice obchodzimy tzn zawsze jakas kolacyjka plus winko i M zawsze kwiaty mi kupuje a ja zawsze daje mu kartke.
dziękuje Mari za podpowiedź.**
no wybacz kochana ale ze stresu to dwie kreski na tescie nie wychodza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No co za baba...Ale obiecaj że jak nie będziesz miała do poniedziałku @ to pójdziesz na bete??!!! Obiecaj!!
zgadzam się z PM testy pozytywne ze stresu ni wychodzą
no ja pomogłam ale zniknelas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze szybko uciekłam ale musiałam sie szybko zebrać bo mało czasu miałam
Agniesiak - ja też mam 7 wizytę - usg genetyczne, możemy się pobać razem:tak:
nie ma się czego bać wszystko jest w porządku :tak:
Siemacie Lachociągi

Księżna wstała, w końcu miałam możliwość pospać.

Zaraz się biorę za pranie i muszę kuchnię jak tajfun przelecieć bo czasu mało a syf na lepiance taki że toż to szok.

No ale co w pierwej kolejności kawa:-D
o i nasza Hanka sie pojawiła :szok::szok: i szybko zniknęła :baffled::baffled:
Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
o a ta tu skad nagle się pojawiła i śmie kogoś krytykować won z tąd i bez takich komentarzy bo jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj :angry::no::wściekła/y:
Chciałam napisać ale Cię już nie ma. Daj znać co kupiłaś.

Ja wróciłam od ginki, wszystko ok. Usg nerek nie było pewnie zrobi 16.07 wtedy kiedy będziemy niunię oglądać.
A i zadzwoniłam do położnej i ma terminy na październik super:-D:-D
kupiłam pasek do spodni taki z dużą klamra i prosze mi sie nie śmiać bo ja naprawde nie miałam pojęcia co kupić a po drugie od dawna mnie M nudził o nowy pasek to kupiłam teraz :confused::confused:
Ehh!
Dziekuje Wam Kochane

Ale nie ma tego złego....
nowy cykl nowe staranka,nie nastawiałam sie wcale ze w tym cyklu się uda :baffled: Nie mam takiego szczęścia w życiu...;-)
Hmmm tylko te moje cykle mnie tak nerwią-wwwwrrrrrrrrr
Poprzedni miałam 34 dni a teraz 31-eeehhhhh wiec owu była szybciej niz między 19 a 21 dniem :baffled: tylko patrząc na śluz wydawało mi sie inaczej-eeeee
No nic @ sie skończy to bedziemy znowu fikać :tak:
i świetna postawa jak nie teraz to następnym razem sie uda zobaczysz kochana całuski dla Ciebie **

Marzenko kochana trzymam za Ciebie kciuki bardzo i w związku z obrona i z wysoką betą bo to na pewno ciaza bo co innego :tak::tak::tak:

Do góry