reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie nadal nie ma @ :dry: testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu :shocked2:)

A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy :baffled:
to trzymam kciuki zeby nie przyszla @:tak:
to mi chyba sie tez przytrafilo wkoncu z tymi kreseczkami, no coz.... :sorry2:
Na bank obronisz się na 5! To jest obrona magisterki, tak?
nie kochana, tylko licencjat, na 5 to atpie czy dam rade ale 4 mi wystraczy:-)
Marzenko odpocznij sobie już.
Zrób sobie relaksującą kapiel z pianka a jutro dasz radę zobaczysz bedzie dobrze.
Zbyt duz o ludzi w Ciebie wierzy i trzyma za Ciebie kciuki zeby mogło byc inaczej:tak::-)
kochana chyba w brodziku sobie ta kapiel zreobie bo wanny nie mam:-( a polezalabym, polezalabym sobie....:sorry2:
trzymajcie jutro kciuki !!!mocno!!:-D

reklama
Zmykam Dziewczynki :-) Nie wiem, jak będę spać dzisiaj, bo wszystko mnie piecze. Przyjdzie mi spać nago a wtedy nie będę bezpieczna :-p Jeszcze raz Marzenixx trzymam mocno kciuki za obronę a wszystkim życzę spokojnej nocy. Buziaczki :**

to trzymam kciuki zeby nie przyszla @:tak:
to mi chyba sie tez przytrafilo wkoncu z tymi kreseczkami, no coz.... :sorry2:

nie kochana, tylko licencjat, na 5 to atpie czy dam rade ale 4 mi wystraczy:-)

kochana chyba w brodziku sobie ta kapiel zreobie bo wanny nie mam:-( a polezalabym, polezalabym sobie....:sorry2:
trzymajcie jutro kciuki !!!mocno!!:-D
A co tam zamknij sie w kabinie,zatkaj odpływ w brodziku,wlej płyn do kapieli i lej wodę patrz ile bedziesz mieć piany :cool2::rofl::rofl::rofl:

Zmykam Dziewczynki :-) Nie wiem, jak będę spać dzisiaj, bo wszystko mnie piecze. Przyjdzie mi spać nago a wtedy nie będę bezpieczna :-p Jeszcze raz Marzenixx trzymam mocno kciuki za obronę a wszystkim życzę spokojnej nocy. Buziaczki :**
Asik no nie mów że się boisz ;-):-D
niestety mój mąż jest jeszcze w pracy, bedzie za godzine albo dwie....:-:)-:)-( więc sama zasne.....:zawstydzona/y:
Łożesz Ty łozeszku!!! Że do której!!! Nie no zapracuje Ci się chłopina :baffled:

reklama
Do góry